παοκ-πανσερραικός πριν - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

παοκ-πανσερραικός πριν



ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός σήμερα 29/08/2010 στις 18.15 για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Ξεκινάει λοιπόν και το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι σήμερα κόντρα στο νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, παιχνίδι όμως που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ώστε να μην γκελάρουμε όπως γκέλαραν ήδη οι γαυροβάζελοι με υποδεέστερους αντιπάλους. Από εμάς θα λείπει ο τιμωρημένος από πέρσι Κοντρέρας κι ο Μούσλι που έχει τράβηγμα. Ελπίζω να μην δω τον Ιταλό στην ενδεκάδα, ενώ μπροστά μάλλον θα παίξει ο Φιλομένο (στα πλάγια) κι ο Σάλπι κορυφή.

Οι απουσίες δεν είναι κρίσιμες κόντρα σε αυτό τον αντίπαλο, πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι κι όχι με τα μυαλά ακόμα στην Πόλη.Τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα; Μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρο;Προσωπικά πιστεύω ότι ο ελάχιστος στόχος είναι και πάλι τα play off. Κι ότι προκύψει από εκεί και πέρα. Νομίζω ότι φέτος έχουμε μακράν το καλύτερο ρόστερ που θυμάμαι να είχαμε ποτέ. Πολύ δυνατό περιμένω το βάζελο, ενώ ο γαύρος θα αποτελέσει το μεγάλο ερωτηματικό. Με τις δυο κιτρινόμαυρες βλέψεις για λαμπρές πορείες και τίτλους μπορούμε μόνο να γελάμε.

Η ομάδα μας δεν πρέπει να φορτωθεί με το άγχος του διεκδικητή του τίτλου. Πρέπει να είναι κοντά στην κορυφή, να μην χάσει την επαφή κι ότι προκύψει.

Θα δούμε. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την πρόσθετη της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και δεν ξέρουμε τι τραυματισμούς κλπ μπορεί να έχουμε στην πορεία.

Ξαναλέω ότι ο ελάχιστος στόχος είναι τα play off κι ότι προκύψει κι για όσο μας αφήσουν βεβαίως-βεβαίως.Μέσα σε όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Κύπελλο Ελλάδος που αποτελεί ρεαλιστικό στόχο και αν μη τι άλλο δεν πρέπει να χαθεί φθηνά όπως πέρσι.Καλή χρονιά λοιπόν, καλό πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ μας!
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ