Πέρασε από εξετάσεις για Sisic -iraklis - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Πέρασε από εξετάσεις για Sisic -iraklis

Ημέρα εξετάσεων η σημερινή (16/08) για τον Mirnes Sisic, ο οποίος πέρασε από την διαδικασία του ιατρικού ελέγχου και των εργομετρικών εξετάσεων.
Ο Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει για συνεργασία με την «κυανόλευκη» Διοίκηση και απομένουν τα τυπικά της υπογραφής συμβολαίου με την ομάδα. Μάλιστα, ο Sisic λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα, με ελαφρύ πρόγραμμα. Στον αγωνιστικό τομέα, επανέρχονται σήμερα το απόγευμα οι «κυανόλευκοι» στις προπονήσεις της Μίκρας, με πρόγραμμα, που αφορά κυρίως στον τομέα της τακτικής και χωρίς τους αδειούχους Iacob, Mara και Szczot.
Ο Soltani είναι σε θεραπεία, λόγω του τραβήγματος, που υπέστη με το τελείωμα της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ ο Ηλιάδης βρίσκεται σε προσπάθεια επαναφοράς με ατομικό πρόγραμμα. «Διπλό» πρόγραμμα και αύριο (17/08) στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με πρωινή (08:30) και απογευματινή (19:00) προπόνηση.
Σύσκεψη των διοικούντων, σήμερα στα Γραφεία της Μίκρας, με αρμόδια στελέχη της ΠΑΕ, με αντικείμενο τα θέματα, που έχουν να κάνουν με τα εισιτήρια διαρκείας και τα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ