Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0: Απαράδεκτος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0: Απαράδεκτος

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Την πρώτη μας ήττα κάναμε φέτος η οποία συνδυάστηκε από πολύ κακή απόδοση ειδικά μετά το 1-0.
Δεν μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε άσχημα. Πιέσαμε, είχαμε όρεξη, είχαμε τρεξίματα, είχαμε 2-3 φάσεις. Αλλά δεχτήκαμε και πάλι ένα γκολ σε αντεπίθεση, όταν όλη η ομάδα βρίσκεται μπροστά (ακόμα και τα 2 σέντερ μπακ), όταν ο αντίπαλος έχει χώρο να τρέξει ενώ εμείς δεν έχουμε την ταχύτητα να επιστρέψουμε.
Μετά το γκολ ήρθε η διάλυση. Δεν είδαμε ούτε μια σωστή ενέργεια, δεν κάναμε ούτε μια φάση και μοιραία χάσαμε. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου κι ειδικά από το 60' και μετά είναι αποκαρδιωτική και ντροπιαστική. Η αποβολή του Κοντρέρας είναι ίσως συμπτωματική και αποτυπώνει την εικόνα του χτεσινού ΠΑΟΚ σε μια φάση.
Ηλεκτροσόκ μας είπε ο Δερμιτζάκης ότι χρειάζεται η ομάδα. Ελπίζω αυτή η ήττα να φέρει αυτό το ηλεκτροσόκ. Γιατί οι συνεχόμενες ισοπαλίες μάλλον κουκούλωναν την κατάσταση ("τουλάχιστον δεν χάνουμε") παρά δίναν τη δυνατότητα να αναδειχτούν τα προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχουν χαθεί τα αποδυτήρια όπως διαβάζουμε, δεν ξέρω αν έχουν διαταραχτεί οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι αρμενίζουμε στραβά, ότι είμαστε σε βαθιά κρίση κι ότι πρέπει να συνέλθουμε αν δεν θέλουμε να βρεθούμε να κυνηγάμε από πολύ νωρίς.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Δεν είναι η κούραση δικαιολογία, δεν είναι οι απουσίες δικαιολογία (χτες δεν απουσίαζε κανένας), δεν είναι η διαιτησία δικαιολογία. Η ομάδα δεν είναι καλά και πρέπει να συνέλθει. Τόσο απλά. Γιατί έχει τις δυνατότητες. Απλά πρέπει να σοβαρευτεί. Δεν είναι δυνατόν ρε Βιερίνια να μας ζαλίσεις στα τακουνάκια και στα τσαλίμια ενώ χάνουμε. Ούτε γίνεται ρε Ελ Ζαρ να βουτάς για να πάρεις πέναλτι.
Η ομάδα έχει την στήριξή μας, ο Δερμιτζάκης το ίδιο. Αυτό αποδείχτηκε και χτες στην Ξάνθη. Μπάλα δεν παίζουμε όμως εμείς στην εξέδρα. Μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Κι αυτοί πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και να σηκώσουν την ομάδα εκεί που πρέπει.
Επόμενος αγώνας την Πέμπτη 30/09/2010 στις 22.05 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα. Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος με το ερπετό την Κυριακή 03/10/2010 στις 20.30.
ΥΓ Προσωπικά δεν θέλω καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην κερδίσουμε το ερπ...... την άλλη Κυριακή.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για μένα αυτό το πράγμα.

Συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Κομεσίδης, Γκλέισον (Αντεφέμι 61'), Μπόατενγκ, Τζάγκι, Πόι, Βασιλακάκης (Σουάνης 71'), Κατόγκο, Μαρσελίνιο (Στιούαρτ 70'), Βάλλας, Στρμπα

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία (Κριστιάνο 67'), Βιτόλο, Κοντρέρας, Λίνο, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (Παπάζογλου 80'), Φιλομένο (Ελ Ζαρ 52')
Κίτρινες Κάρτες: Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Μπόατενγκ - Κοντρέρας, Μαλεζάς, Ελ Ζαρ
Δεύτερη Κίτρινη Κάρτα: Κοντρέρας

Γκολ: Πόι 25'

υ.γ
.- Όχι δεν φταίει ο Δέρμι για όλα όσα γίνονται τώρα στον ΠΑΟΚ. Έχει όμως το δικό του μερίδιο βεβαίως-βεβαίως.- Το ματς με τον Άρη θα κρίνει πολλά. Ίσως κρίνει και τη φετινή χρονιά. Αν το χάσουμε, δύσκολα θα μπορέσουμε να σηκωθούμε. Υπό αυτό το πρίσμα ίσως κρίνει και το μέλλον του Δέρμι.
- Για πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος για ματς ΠΑΟΚ-Άρη. Ας ελπίσουμε να πέσω έξω
.- Για το Ντούσαν το άκουσα κι εγώ. ΕΛΕΟΣ. Ο τύπος έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Δεν έχει να δώσει τίποτα πλέον

Έγραψε ο DonMits http://paoki.blogspot.com/2010/09/1-0.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ