Τ (σ) έζα -ρεκ στο 92!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τ (σ) έζα -ρεκ στο 92!!!

Ένώ έχουμε φτάσει στο 90', αρχίζω σκέφτομαι ότι και πέντε ημίχρονα να παίζαμε ακόμα δεν πρόκειται να βάλουμε γκόλ. Όμως αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι πιό δίπλα, σαφώς πιο αισιόδοξοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν μέχρι το 90 "ΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΛ,ΒΑΛΕ ΓΚΟΛ".

Tελικά το γκόλ έρχεται στο 92' με τον Ντανιέλ Τσέζαρεκ!!!! Eίχα γράψει σε προηγούμενο κείμενο ότι είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα και ας μην παίζει την μπάλα της "ζωής" της. Μόνο το αποτέλεσμα μετράει, η εμφάνιση ξεχνιέται γρήγορα. Οπότε κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα απο το σημερινό παιχνίδι.
Δεν μπορείς να πείς ότι η ομάδα δεν προσπάθησε έχοντας 16 τελικές προσπάθειες, όμως κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην επιθετική γραμμή. Αυτό φαίνεται άλλωστε απο τα μόλις δύο γκόλ που έχουμε στις πρώτες 4 αγωνιστικές και μάλιστα το ένα απο αμυντικόγενή παίκτη (Οριόλ).

Τουλάχιστον σήμερα, οι επιθετικοί ήταν αρκετά στατικοί, δεν είδαμε κινήσεις χωρίς την μπάλα, ώστε να ανοίξουν διάδρομοι. Πολλές σέντρες για το ψηλό αμυντικό δίδυμο του τέλη όπως είπε και ο Έκτορας, άσχετα αν με αυτό τον τρόπο προήλθε το γκόλ. Η αλήθεια είναι ότι κατα γενική ομολογία ότι καλό δημιουργούμε στην επίθεση προέρχεται απο τον Χαβίτο, ο οποίος αν τελείωνε σήμερα τις δύο φάσεις που του δόθηκε η ευκαιρία, θα χριζόταν MVP του αγώνα.
Κάτι άλλο στο οποίο θέλω να σταθώ είναι ο Μίσελ, μπορεί να μην φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες όμως για ακόμη μια φορά, απο δικιά του σέντρα μέσα στην περιοχή προέρχεται γκόλ του ΑΡΗ.
O Tζέσαρεκ όπου δεί Εργοτέλη αφηνιάζει. Αυτό ήταν το έβδομο γκόλ του Κροάτη απέναντι στους Κρητικούς. Ξέρετε με ποιά άλλη ομάδα έχει παράδοση ο Τσέζαρεκ;; Θα το δείτε την άλλη αγωνιστική....
Το θέμα είναι, πως γίνεται να κάνεις τέτοια εμφάνιση με την Ατλέτικο και στα επόμενα δύο παιχνίδια να μην είσαι και τόσο καλός.
Κακά τα ψέματα, στα 9 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα, τα καλύτερα της παιχνίδια τα έκανε στην Ευρώπη, με Αούστρια εκτός και Ατλέτικο.
Για τον προπονητή του Εργοτέλη... Πως μπορεί να λέει ότι άξιζε η ομάδα του κάτι περισσότερο όταν στο δεύτερο ημίχρονο Εργοτέλης δεν υπήρχε στο γήπεδο και είχε παθητικό 16 τελικές προσπάθειες στον αγώνα;;;
Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολα πρόγραμμα για την ομάδα τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε Ελλάδα.Την Πέμπτη ακόμα και με ισοπαλία στο Τρόντχαϊμ, είσαι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όσο για την άλλη Κυριακή, ήρθε η ώρα να τους "κλείσεις το σπίτι". Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη εεε ήρθε η ώρα σας. Μόνο νίκη.
Κρατάμε μόνο τους βαθμούς και συνεχίζουμε!!!

εγραψε ο http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ