Νίκος Κολομπούρδας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκος Κολομπούρδας






Ο Νίκος Κολομπούρδας (1)είναι παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής και νυν Ο προπονητής της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ. (2)



εικ 1


Ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην άμυνα και την μεσαία γραμμή.

εικ 2

Γεννήθηκε στην Γερμανία στις 25 Απριλίου του 1972 απο γονείς μετανάστες και ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες της Κολωνίας. Είχε κάνει σπουδαίες χρονιές στην Τρίτη κατηγορία με τη β ομάδα, ήταν πρώτος σκόρερ , απλά η Κολωνία στο κέντρο είχε τότε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης όπως ο Λαμπάντια και ο Τίνο Πόλστερ»(3)





ΕΙΚ3
Τον Ιανουάριο του 1997 έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και πραγματοποιεί 16 εμφανίσεις όχι σαν μέσος που ήταν η θέση του αλλά ως κεντρικός αμυντικός επειδή τότε ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη από κεντρικό αμυντικό και ο Κολομπούρδας ήξερε να παίζει και σε αυτή τη θέση εξίσου καλά.

Την επόμενη χρονιά με 26 εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν 1997/98 αλλά και με την απόδοσή του κόντρα στην Άρσεναλ είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος όμως ένας σοβαρός τραυματισμός θα σταθεί η αιτία να μην κάνει την καριέρα που θα μπορούσε. (εικ4)

εικ4
Ευτύχησε να παίζει στη μεγάλη ομάδα του Παοκ , του 96-98 σαν βασικό στέλεχος ,μαζί του και οι Φραντζέσκος, Μαραγκός, Νάγκμπε, Ολιβάρες, Ζαγοράκης,Βρύζας,με προπονητή τον Αγγελο ΑΝαστασιάδη που οδήγησε στο Έπος της Άρσεναλ.
Στο πρώτο ματς είχε τον Ανελκά, στην Αγγλία τον Ιαν Ράιτ,ενώ στη συνέχεια Ο ΠΑΟΚ Κληρώθηκε με την Ατλέτικο,την καλύτερη Ατλέτικο της τελευταίας δεκαετίας με Βιέρι, Κίκο, Ζουνίνιο.
Το 2001/02 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ηρακλή για να αγωνιστεί έπειτα στην Κύπρο με τον Ονήσιλλο και την Αλκή Λάρνακας. (5)





εικ 5

Στην συνέχεια έγινε προπονητής του Αστέρα Αμπελοκήπων στο τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και το πρώτο του επαγγελματικό βήμα ως τεχνικός το έκανε το 2009 όταν ανέλαβε προπονητής της Φρέναρος FC 2000 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της Κύπρου.(6(







εικ6
Ο Κολομπούρδας έχει ασχοληθεί και με το εμπόριο παιδικών ρούχωνκαι διατηρεί ίντερνετ καφέ (Inspot) στην περιοχή Αμπελοκήπων επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στατιστικά στην Α' Εθνική (7)

1997-01 ΠΑΟΚ 45 - συμμετοχές (1) γκολ

2001-02 Ηρακλής 9 -συμμετοχές (0)

εικ7
ΤίτλοιΚύπελλο Ελλάδος:2001
επιμέλεια ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ