ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ




Προπονήσεις - Συνεντεύξεις ΠΑΟΚ-ΝΚ Dinamo Zagreb



Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Ομίλων του Europa League ΠΑΟΚ - NK Dinamo Zagreb.


Τετάρτη 29Σεπτεμβρίου:
Η αποστολή της NK Dinamo Zagreb θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 10.20 το πρωί.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Dario Kresic θα μιλήσουν στις 20.00 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
Θα προηγηθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή της NK Dinamo Zagreb, Vahid Halilhodžić και ενός ποδοσφαιριστή της κροατικής ομάδας στις 19.00.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στη Σουρωτή στις 17.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους καθόλη τη διάρκεια της.
Η τελευταία προπόνηση της NK Dinamo Zagreb, θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ
Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο διάστημα ανάμεσα στις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.


Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ - Αρης



ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Αρη για την 5η αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:30.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1:
80 €
Θύρες 2, 3:
60 €
Θύρες 5, 6:
40 €
Θύρες 4, 4α:
20 €
Θύρες 7, 7a, 8:
25 €
Απαραίτητη διευκρίνηση: Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ