ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρχείο οπτικοακουστικού υλικού του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αρχίζει μια φιλόδοξη προσπάθεια δημιουργίας μουσειακού και αρχειακού υλικού, όσον αφορά στην ιστορική καταγραφή του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, επιδιώκεται (αρχικά) η δημιουργία ενός Οπτικοακουστικού Αρχείου. Καλείται και παρακαλείται, όποιος διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό, αρχειακής αξίας του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, να έλθει σε επικοινωνία με τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, στον τηλεφωνικό αριθμό 2310 478800, ή με τον υπεύθυνο της συγκέντρωσης του αρχειακού υλικού, κ. Κωνσταντίνο Σαραπτσή, στον αριθμό 6947 993456. Είναι μια προσπάθεια, στην οποία καλούνται να συμβάλλουν όλοι και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων. Να σημειωθεί ότι το υλικό θα επιστραφεί αμέσως στους κατόχους του, καθώς θα αντιγραφεί για τις ανάγκες του Αρχείου της ΠΑΕ


Εκτός προγράμματος ο Ηλιάδης

Διπλό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα στην Μίκρα, με πρωινή, αφιερωμένη στους τομείς της δύναμης, της έκρηξης και της αντίδρασης και απογευματινή, με ασκήσεις τακτικής.
Ο Ηλιάδης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μην είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία.
O Josemi έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, θα υποβληθεί σε διεξοδική εξέταση, ακολουθεί θεραπεία, αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία σχετικά με τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση. Τα ίδια ισχύουν και για τον Iacob, οποίος εντιμετωπίζει πρόβλημα ενοχλήσεων στο πέλμα.
Ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης απουσίαζε κατά το πρωινό πρόγραμμα, λόγω παρουσίας του στην εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου, με την προπόνηση να επιβλέπουν οι συνεργάτες του, κ.κ. Βακαλόπουλος, Ελευθεριάδης και Γκιζέλης, ενώ απών ήταν, για τον ίδιο λόγο, και ο αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής. Κόουτς και αρχηγός ήταν παρόντες στην απογευματινή προπόνηση.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ