Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης - Γραφείο Τύπου <press@panagiotispsomiadis.gr> - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης - Γραφείο Τύπου

Σε περισσότερους από 500 δημότες του δήμου Θερμαϊκού μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο ξενοδοχείο «Ξενία-Ήλιος» στην παραλία Περαίας. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ το παρών έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Σαλαγκούδης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Ιωάννης Αλεξανδρής, ο δήμαρχος Μηχανιώνας Γιάννης Μαυρομάτης, ο δήμαρχος Επανομής Απόστολος Οικονομίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι η νέα πραγματικότητα του «Καλλικράτη» απαιτεί γνήσιους, καθαρούς, αδούλωτους, ατόφιους και ακέραιους αγωνιστές και επισήμανε επισημάνει ότι η Βόρεια Ελλάδα έχει ανάγκη ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν.

«Έφτασε η ώρα, όλοι μαζί, να έρθουμε σε ρήξη με ότι μας κρατά καθηλωμένους, εγκλωβισμένους στο περιθώριο» είπε και κάλεσε τους κατοίκους της Κ. Μακεδονίας να συμβάλλουν με τη ψήφο τους στον αγώνα που θα κάνει για την υπέρβαση.
Αναφερόμενος στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, επισήμανε ότι ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις και ζήτησε η 1η Ιανουαρίου 2011 να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας προσπάθειας. «Όλοι μαζί προχωράμε, μπροστά με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και αγωνιστικότητα».
Από την πλευρά του, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι «ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνει εδώ και χρόνια μεγάλη προσπάθεια για να αναβαθμίσει τουριστικά το νομό Θεσσαλονίκης. Μέσα από την Αντιπεριφέρεια η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις υποδομές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τουριστικό ρεύμα όλες τις εποχές του χρόνου.

Πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε τα γεωγραφικά μας πλεονεκτήματα και μέσα από τον τουρισμό να ενισχύσουμε την οικονομία και την επιχειρηματικότητα του νομού μας».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ