Σκεφτόμαστε πριν γράψουμε. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.

Γράφει ο http://animationaris.blogspot.com/ και παρόλο που είναι για συνάδελφο( δεκτή η άποψή του) το δημοσιεύουμε αφού δεν είναι υβριστικό ,ούτε απειλητικό αλλά μία τεκμηριωμένη τοποθέτηση.
Εξάλλου και ο ίδιος ο συνάδελφος δίνει την δυνατότητα απαντήσεων στα άρθρα του.





Mε αφορμή το χθεσινό κείμενο του κυρίου Γουλή στο sentragoal.
Τι σόι συμπέρασμα, απο την χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής ήταν αυτό κύριε Γουλή που σας ώθησε να αφιερώσετε χώρο και χρόνο για ένα κείμενο 692 λέξεων με τίτλο Συγνώμη κ. Σάντος, ο Τζόρβας γιατί "φαγώθηκε";

Απο πότε ο Τζόρβας έγινε βασικός και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής;;
Σεβαστό ότι η δουλειά σας είναι να ασχολείστε με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αλλά παρακολουθήστε και τα παιχνίδια των άλλων ομάδων και πιο συγκεκριμένα του ΑΡΗ για να δείτε ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας τερματοφύλακας την δεδομένη περίοδο.
Δηλαδή όποιος παίζει στις ομάδες του ΠΟΚ και έχει κάπως ικανοποιητική απόδοση θα πρέπει να έχει και καπαρωμένη θέση στην Εθνική;;;

Νομίζω ότι τα 122 και βάλε σχόλια που δεχτήκατε για το κείμενο σας και το περιεχόμενο τους θα σας κάνανε πολύ γρήγορα να μετανιώσετε για τα γραφόμενα σας.
Είδαμε και τους παίκτες της ομάδας που καλύπτεται το ρεπορτάζ, τι φοβερή απόδοση είχαν χθες. Αλλά και πάλι η Εθνική δεν έχει να κάνει με συλλόγους και οπαδικές προτιμήσεις.
Μην μπερδεύεστε κύριε Γουλή.
Αν πάλι το συμπέρασμα σας είναι ότι ο Σηφάκης ευθύνεται για την ισοπαλία της Εθνικής γιατί σχολιάζεται και το γκόλ που δέχτηκε, καλύτερα αλλάξτε ρεπορτάζ και πιάστε αυτό του πόλο. Όλα αυτά βέβαια με καλή διάθεση.
Παρ' όλα αυτά η άποψη σας είναι σεβαστή, άλλωστε όλοι κρινόμαστε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ