ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1: Τραγωδία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1: Τραγωδία

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1 για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011
Ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από τον πολύ καλά στημένο και πολύ διαβασμένο Ατρόμητο.
Δεν θέλω να αναλύσω σήμερα την απόδοση του κάθε παίκτη χωριστά, γιατί θα ρίξω πολλά καντήλια. Ήμασταν τραγικοί. Μια ομάδα ασύνδετη, άχρωμη, χαλαρή, χωρίς πάθος, χωρίς ούτε έναν διακριθέντα. Μια τραγωδία σκέτη.
Από το 1ο ημίχρονο ήδη φάνηκε ότι ο Ατρόμητος "το είχε" το παιχνίδι, αφού έφτανε με άνεση στην περιοχή μας, ενώ εμείς αναλωνόμασταν σε σέντρες στο πουθενά. Είναι τραγικό να παίζεις με τον Ατρόμητο 4-5-1 και να παίζεις αποκλειστικά με γιόμες στον Σάλπι που δεν μπορούσε να πάρει ούτε μια κεφαλιά. Δεν δοκιμάσαμε ούτε μια φορά από τον άξονα, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα με βαρύ κέντρο άμυνας. Το ότι δεν φάγαμε γκολ στο 1ο μέρος οφείλεται κυρίως στην ανικανότητα των επιθετικών του Ατρομήτου.
Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη διάθεση, αλλά φάγαμε το γκολ νωρίς, σε μια φάση που ο Τάτος κάνει κατέβασμα 30-40 μέτρα ανενόχλητος. Από εκεί και πέρα και παρά την είσοδο του Παπάζογλου και την αλλαγή σε 4-4-2, είχαμε μόνο σπασμωδική αντίδραση. Η ομάδα δεν θα έβαζε σήμερα γκολ ούτε μετά από 200 λεπτά.
Κλοτσήσαμε έτσι τσάμπα την ευκαιρία να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή στους 7 πόντους. Νομίζω ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι φέτος δεν είμαστε για πολλά πολλά.
ΥΓ Αστεία η διαιτησία και σήμερα. Όχι ότι έφταιξε για την ήττα, αλλά το πέναλτι που παίρνει ο Ατρόμητος είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα από τις ... καντίνες;
ΥΓ2 Μπράβο στον Ατρόμητο που ήρθε και μας έπαιξε στα ίσια και μας κέρδισε δίκαια.

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Kρέσιτς, Μπουσαϊντί (78' Ζουέλα), Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου, Κριστιάνο (74' Κουτσιανικούλης), Ελ Ζαρ (63΄Παπάζογλου)
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (74' Περόνε), Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (78' Σαμπού), Καραγκούνης (65' Φαβάλι), Τάτος, Ολιβέιρα
Γκολ: Σφακιανάκης 56'
Κίτρινες κάρτες: Βιεϊρίνια - Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Τάτος, Καραγκούνης, Μιχαηλίδης, Μελισσάς,
Κόκκινη κάρτα: Φωτάκης
Διαιτητής: Σ. Μάνταλος
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ