- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ

TΡΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΓΚ
ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!!
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ
ΤΡΕΙΣ MURLEN ROOZ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ «ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ»

Το Stand Up Comedy
MURLEN ROOZ
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γρηγόρης Μ ή τ τ α ς
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ

Το MURLEN ROOZ είναι η φετινή εξαιρετική παράσταση Stand Up Comedy, που παρουσιάζεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, με νέα κείμενα, πολλές εκπλήξεις και αρκετή «τρέλα» στο Θέατρο Φλέμιγκ.
Παίρνουν μέρος τρείς μοναδικές γυναίκες stand up comedians, έτοιμες για κάθε ανατροπή, η Μαρία Τουμπέλη η Εύα Στέφα και η Χριστίνα Μαγκάκη.
Πρόκειται για μια καινούρια παράσταση με νέα κείμενα, έξυπνους διάλογους και καταιγιστικό χιούμορ που απαιτεί τη συμμετοχή του κοινού στα δρώμενα. Όλοι και όλα παίζουν, γίνονται αντικείμενα σάτιρας χωρίς αναστολές και όρια… Όλα επιτρέπονται και το μόνο που επιβάλλεται είναι η καλή διάθεση και το γέλιο. Οι τρεις ηθοποιοί του θεάτρου, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γρηγόρη Μήττα, συνομιλούν με το κοινό, αναμετριούνται με τον εαυτό τους, εξομολογούνται και σοκάρουν. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία μοναδική εμπειρία, ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο εκπλήξεις, αυτοσχεδιαστική διάθεση και ανατροπές…
Η STAND UP COMEDY είναι ένα είδος θεάτρου ιδιαίτερα απαιτητικό και συγχρόνως ευχάριστο και διασκεδαστικό λόγω του διαδραστικού του χαρακτήρα. Το θέατρο Φλέμιγκ επέμεινε σε αυτή την επιλογή του γιατί ταιριάζει στο χώρο του και σύντομα δικαιώθηκε αφού βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Έτσι, συνεχίζει και φέτος το είδος αυτό που πρώτο καθιέρωσε στην πόλη μας.
Οι τρείς MURLEN ROOZ εύστροφες, ετοιμόλογες, γοητευτικές με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και υψηλό δείκτη «κατανόησης», και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Μήττας, σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Σας περιμένουν για να γελάσετε…
Ειδικές τιμές στα 10ευρω και φοιτητικό στα 7ευρω.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.: 2310 / 812.000
ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΓΚ
ΜΙΣΡΑΧΗ 15-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 812000
Mail: mitasfleming@yahoo.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ