τι γραφουν για ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

τι γραφουν για ΠΑΟΚ

Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-1 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011
Σαν αέρας πέρασε η ομάδα χτες από την Καβάλα παίρνοντας άνετα το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συνολικά πάρα πολύ καλή απόδοση και είχαμε μάλιστα ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο στο οποίο βάλαμε το γκολ και χάσαμε 2-3 ευκαιρίες να βάλουμε και δεύτερο για να κλειδώσουμε το παιχνίδι.
Το δεύτερο ημίχρονο είναι ανάξιο σχολιασμού καθώς δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Πολλές διακοπές, πολλά αδικαιολόγητα σφυρίγματα που κόβαν το πλεονέκτημα και τον ρυθμό, αρκετός εκνευρισμός. Εμείς διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με σύνεση και πήραμε το διπλάκι.
Κλείσαμε έτσι νικηφόρα ένα σερί 5 αγώνων κάνοντας 5 νίκες σε τρεις θεσμούς. Είμαστε πλέον 4οι στη βαθμολογία, η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει σιγά-σιγά, είναι στο κόλπο του κυπέλλου Ελλάδας και της πρόκρισης στους 32 του Europa League. Νομίζω ότι μετά από την απίστευτη μίρλα του τελευταίου μήνα μπορεί τώρα να ακολουθήσει μια περίοδος ηρεμίας και αισιοδοξίας.
Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 13/11/2010 στην Τούμπα με το χανούμι.
Συνθέσεις:
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90+1'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81' Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69' Ναζλίδης)
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65' Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87' Σακελλαρίου)
Διαιτητής: Παππάς
Γκολ: Γκαρσία 13'
Κίτρινες κάρτες: Καρντόσο 9', Ογκμπέτσε 62', Τόμασιτς 73', Αμπντούν 80', Ναζλίδης 90+4' - Μπουσαϊντί 24', Φωτάκης 44', Βιτόλο 49', Φιλομένο 90'
Έγραψε ο DonMit


Ο Μάκης Χάβος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Καβάλας ενώ τους ευχήθηκε να δείξουν το ίδιο πάθος και ζήλος μέχρι το τέλος της σεζόν. Οκούκα: "Ήμασταν αρκετά κακοί σήμερα"


χωρίς τον Βλάνταν Ιβιτς εναντίον της ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Σέρβος με την θλάση α’ βαθμού ήθελε τουλάχιστον 15 μέρες από την μέρα που την «κληρονόμησε».



Τώρα μετά το παιχνίδι της Καβάλας, προστίθεται στο απουσιολόγιο και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που έφυγε τραυματίας από το παιχνίδι της Καβάλας και όπως φάνηκε σήμερα έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ο Πολωνός αμυντικός έχει υποστεί ρήξη β΄ βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες! Συνεπώς ο Μάκης Χάβος θα έχει μία επιλογή λιγότερη.
Στο μεταξύ από την σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ προέκυψε ένα μικρό όπως φαίνεται αρχικά τουλάχιστον πρόβλημα με τον Στέλιο Μαλεζά. Ο αμυντικός του δικεφάλου, μετά από μία κόντρα, εγκατέλειψε με πόνους την προπόνηση και ίσως μέχρι το βράδυ φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.


Ο Ανίς Μπουσαϊντί μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Καβάλα.
Ο Τυνήσιος αμυντικός του Δικεφάλου μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτό ήταν το 5ο σερί θετικό αποτέλεσμα. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη για να ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα και τώρα κοιτάμε ακόμη ψηλότερα».
«Η Καβάλα δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι στο γήπεδο και ο οργάνωση αυτή προέρχεται από τις οδηγίες που έχουμε από τον προπονητή μας».
«Δουλεύουμε ιδιαίτερα πάνω στην τακτική στις προπονήσεις. Όλη η ομάδα αμύνεται καλά, όχι μόνο οι αμυντικοί. Είναι επίσης σημαντικό πως επιτέλους έχουμε και την τύχη μαζί μας, κάτι που δεν συνέβη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια έχουν αγωνιστεί 10 διαφορετικοί παίκτες στην άμυνα και είναι σημαντικό πως όλοι προσφέρουν από την πλευρά τους».

«Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να δείχνουμε σημασία σε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τόσο το πρωτάθλημα, τόσο το κύπελλο, όσο και η Ευρώπη, όπου η ομάδα παίζει καλά και θέλει να διατηρήσει τη καλή της εικόνα, αλλά και να αυξήσει τα έσοδα της».
«Οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη της ομάδας, δεν ήταν περίεργο που τους είδα και πάλι στη Καβάλα. Είναι φανταστικοί από την αρχή της σεζόν και αυτό μας δίνει δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό, πως είδα ακόμη και αστυνομικούς να φορούν κασκόλ του ΠΑΟΚ»!
«Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, από την παρουσία μου στη πόλη, υπάρχει θάλασσα, καλό φαγητό και ο κόσμος αγαπά ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά την λήξη του αγώνα με την Καβάλα για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των "αργοναυτών".

O Eλ Ζαρ στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από τότε που ήρθε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ από την Λίβερπουλ, αποκαλύπτει πως αυτός και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ παίζουν και για τον Μάκη Χάβο με τον οποίο είναι ευχαριστημένοι που τον έχουν προπονητή.






Την δίψα του για κατάκτηση ενός τίτλου με την φανέλα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΈΝΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ