ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!1

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έδωσε την... πληρωμένη απάντησή του στον Χαλίλχοτζιτς και τους παίκτες του, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ


Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζις και οι ποδοσφαιριστές του είπαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες. Στον αντίποδα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησαν μόνο εκεί που έπρεπε: στο γήπεδο. Αυτό τόνισε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά τη λήξη του αγώνα. Παράλληλα, αφιέρωσε τη σπουδαία νίκη στους φίλους του "Δικεφάλου" που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ και κινδύνευσαν λόγω της αγάπης τους για την ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού αμυντικού:
"Είναι μία πολύ όμορφη μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάναμε φανταστική δουλειά.
Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε το καλύτερο για τους οπαδούς μας, ειδικά για αυτούς που χθες (σ.σ. την Τρίτη 14/12) είχαν πρόβλημα. Ήμασταν πολύ κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που συνέβη δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό και θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε αυτούς τους ανθρώπους.
Νομίζω ότι οι παίκτες και ο προπονητής τους είχαν πει πολλά. Ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ χωρίς να μιλάει, πήρε τη νίκη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη θριαμβευτής, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και κάναμε φανταστικό παιχνίδι.
Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά όλοι μας ήμασταν μία ομάδα, μία οικογένεια, ένα φανταστικό σύνολο".

αποhttp://olapaok.gr/podosfairo/Europe/oi_kroates_eipan_polla_alla_emeis_nikhsame.718791.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ