Τα περιθώρια στενεύουν, αλλά είμαστε εδώ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τα περιθώρια στενεύουν, αλλά είμαστε εδώ


Στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο SUPER 3 στο Κλεάνθης Βικελίδης, η αγαπημένη μας ομάδα δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ουσία και έμεινε στο 0-0 με τον παοκ.
Με 10 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, διοίκηση – παίκτες – τεχνικό επιτελείο –
Λαός, οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να μπει στα playoffs και έπειτα να κερδίσει ξανά το εισιτήριο της Ευρώπης.
Το σύνολο του Γιάννη Μιχαλήτσου έδειξε διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά
κάτι η έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι η προκλητική ανοχή του Κωνσταντινέα στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, έφερε τη λευκή ισοπαλία στο κατάμεστο Χαριλάου. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον ΑΡΗ ήρθε στο 10’ και σε εκτέλεση φάουλ του Κόκε, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Φατί έφυγε λίγο άουτ. Στο 19’ ο Τόχα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Χαβίτο, όμως δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωστά την μπάλα, ενώ οι αντίπαλοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους για πρώτη φορά στο 31’, με τον Σηφάκη να μπλοκάρει το σουτ που επιχειρήθηκε.Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Κόκε μετά από μεταβίβαση του Χαβίτο με το κεφάλι, προσέκρουσε σε πόδια αμυνομένου, ενώ στο 43’ ο Σηφάκης απομάκρυνε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων.Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν στο φάουλ του Πορτίγια, όταν και ο τερματοφύλακας της συμπολίτισσας έδιωξε με τις γροθιές, ενώ η ανοχή του Κωνσταντινέα στα αντιαθλητικά τάκλιν των αντιπάλων, φάνηκε ξεκάθαρα τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη της επανάληψης, όταν και το χτύπημα από πίσω στον Βανγκέλι υποδείχτηκε ως απλό φάουλ, παρότι ήταν φάση κάρτας που διδάσκεται στα σεμινάρια. Στο 50ό λεπτό ο ΑΡΗΣ είχε την καλύτερη στιγμή του, σε σουτ του Χαβίτο που προσέκρουσε την τελευταία στιγμή σε κεφάλι αμυνομένου και κατέληξε σε κόρνερ, ενώ το σουτ του Βανγκέλι στο 58’ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Σηφάκης απομάκρυνε το επικίνδυνο κόρνερ των φιλοξενούμενων στο 62’, ενώ στο 84’ ο Κόκε πάσαρε στον Χαβίτο, το διαγώνιο σουτ του οποίου δεν είχε ευτυχή κατάληξη.Με τη συμπλήρωση του 90λεπτου, το σουτ του Καστίγιο μετά από μεταβίβαση του Κόκε έφυγε ελάχιστα άουτ και το ματς στον «ποδοσφαιρικό ναό» του Κλεάνθης Βικελίδης έληξε με λευκή ισοπαλia.



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ