- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

... τέλος τα ψέματα
Κόντρα σε παρασκήνια, διαιτητές και δημοσιογραφικές πρακτικές προπαγάνδας, την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα ενάντια όχι απλά σε κάποιον αντίπαλο αλλά ενάντια στις τακτικές της μιζέριας και τους εκπροσώπους της κλάψας στην Σουπερλίγκα, ενάντια σε μια από τις πιο ευεργετημένες ομάδες του πρωταθλήματος και συνάμα του Ελληνικού κράτους.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι πρώτα από άποψη ηθικής, γιατί πρώτιστα ηθικό είναι το θέμα όταν αγωνιζόμαστε κόντρα σε λάτρεις τέτοιων μεθοδεύσεων, κι έπειτα από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη.
Τη Κυριακή η «ομάδα του Λαού» - με την κυριολεκτική έννοια του όρου - αντιμετωπίζει την ομάδα των μυθομανών. Η Σύγκρουση δύο κόσμων.
Από τη μία ο αληθινός, αυτός δηλαδή που από την αρχή, από την ίδρυση της ομάδας, βασίστηκε στις ίδιες του τις δυνάμεις και πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος προκειμένου σήμερα να φτάσει στο σημείο να παρουσιάζει ένα ανεξάρτητο, περήφανο και υγιές πρόσωπο σαν σύλλογος, κι απέναντί μας οι… άλλοι
Απέναντί μας θα είναι αυτοί που πρεσβεύουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ αυτά τα οποία έχουμε υιοθετήσει σαν Σύλλογος και φυσικά σαν οπαδοί του ΑΡΗ και που μ’ αυτά πορευθήκαμε, αγωνιστήκαμε, πολεμηθήκαμε, πληρώσαμε πανάκριβα αλλά επανακάμψαμε και αγωνιζόμαστε για να πάμε τον ΑΡΗ εκεί που φιλοδοξούμε να τον δούμε.
Ο αγώνας δεδομένος, η νίκη απαραίτητη για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε σαν ομάδα για την συνέχεια, μία συνέχεια που μπορεί να φαντάζει δύσκολη αλλά μπορεί κάλλιστα ν’ αποδειχθεί και πανεύκολη από τη στιγμή που θα βρούμε και πάλι τα γρήγορα αντανακλαστικά που θα μας οδηγήσουν με τη σειρά τους στις σωστές αποφάσεις και στις κατάλληλες αντιδράσεις, μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί και δεν πρόκειται να σταματήσει για τίποτα και για κανέναν.
Όποιος έχει την δυνατότητα - αλλά πολύ περισσότερο όποιος έχει την θέληση - θα τον ακολουθήσει στην προδιαγεγραμμένη πορεία του που δεν μπορεί να είναι άλλη από την επίτευξη των στόχων, που τους θέτει η ιστορία του και οι απαιτήσεις του ίδιου του κόσμου του.
Την Κυριακή ξεκινάει η προσπάθεια.
Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται για την νίκη και το ίδιο κι εμείς, στο πλευρό του όπως πάντα.
Τα… προσκλητήρια περιττά. Οι επισημάνσεις όμως απαραίτητες.
Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ θα πάρει τους βαθμούς της νίκης, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι Πύρρεια, την Κυριακή ο ΑΡΗΣ θα βοηθηθεί αλλά και θα προστατευθεί ταυτόχρονα, από εμάς, τους οπαδούς του.
Την Κυριακή θα τελειώσουν για μία ακόμα φορά τα ψέματα για όσους ζουν απ’ αυτά και γι’ αυτά.
Την Κυριακή θα οι πύλες του «Κλ. Βικελίδης» που θ’ ανοίξουν για να τους υποδεχτούν και όχι η πίσω πόρτα κάποιας τράπεζας για να τους εξυπηρετήσει.
Την πίσω πόρτα θα την επιλέξουν στο φεύγα, για να κρυφτούν και να κρύψουν την ξεφτίλα τους.Την Κυριακή λοιπόν…

http://www.super3.gr/main.asp

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ