- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

Είναι σίγουρα ελληνικό φαινόμενο το γεγονός ότι σε πολλές διοργανώσεις μαζί δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι ομάδες μας και αυτό φαίνετε.Θα μιλήσω συγκεκριμένα για ΠΑΟΚ και ΑΡΗ που ακόμα συνεχίζουν σε τρεις και σε δύο διοργανώσεις αντίστοιχα.
Ο μεν ΠΑΟΚ είναι και στο Kύπελλο και στο EUROPA LEAGUE και δείχνει οτι μπορεί να συνεχίσει.Βέβαια για να καταφέρει να συνεχίσει πρέπει να θυσιάσει κάτι άλλο, το πρωτάθλημα και εννοώ πως για να έχει τις δυνάμεις και την φυσική κατάσταση να ανταποκριθεί αναγκαστηκά ρίχνει την ταχύτητα στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος και πολλές φορές την πληρώνει με αρνητικά αποτελέσματα.

Δείγμα του ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν έγινε σωστά, ίσως γιατί δεν πίστευαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία ότι θα φτάναμε μήνα Φεβρουάριο και η ομάδα θα διεκδικέι το Κύπελλο αλλά και την πρόκριση στους 16 της Ευρώπης.
Το σίγουρο πάντως είναι πως αν συνεχίσει στις τρεις διοργανώσεις να παίζει και στην Ελλάδα έχει το ίδιο πρόσωπο τότε ίσως να έχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στα πλει οφ και τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα.
Στον ΑΡΗ τώρα τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια με αυτά του ΠΑΟΚ.Συμμετέχει στο EUROPA LEAGUE και όπως έδειξε στα παιχνίδια του ομίλου είναι ικανός για πολλά.Το ακριβώς αντίθετο πρόσωπο δείχνει στην Ελλάδα και αυτό το πληρώνει.
Αρχικά με τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο και εν συνεχεία με την άσχημη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα και την κακή βαθμολογική του θέση.Δείχνει αδυναμία στην διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλει οφ πράγμα που σημαίνει πως αν αυτό συμβεί δεν θα μπορεί να παίξει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.
Σίγουρα και εδώ έγινε λάθος σχεδιασμός και αυτό πληρώνει η ομάδα και μάλιστα μετά και την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη δείχνει και πιο αποδυναμομένη σαν ρόστερ.Αν πάντως ο Άρης αποκλειστεί από την Ευρώπη πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να μπει στα πλει οφ και να διεκδικήσει την έξοδό του και πάλι στην Ευρώπη.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ