- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011



Είμαστε για γέλια….
Ελληνικό πρωτάθλημα:

ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ *

 
Βλέποντας την εικόνα της σημερινής Ευρωπαϊκής Α’ Εθνικής αντικρίζω κάποια εντελώς άσχετα άτομα να μπλέκονται και μέσω της εύπορης θέσης που κατέχουν να ορίζουν τον πρωταθλητή, να επιλέγουν ποίοι θα μας εκπροσωπήσουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ποίους θα πετάξουν στην, επίσης, Ευρωπαϊκή Β’ Εθνική. 
Επίσης βλέπω την «άκρως» αντικειμενική κρίση του αθλητικού δικαστή, για παράδειγμα,  που σε αγώνες προημιτελικών κυπέλου  ρίχνει στα μαλακά μια ΠΑΕ και ρίχνει βαριά καμπάνα στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας με δυο μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. Μια καλή πρόταση θα ήταν να κάνετε ένα πρωτάθλημα  στην Αθήνα σας και να αφήσετε την υπόλοιπη Ελλάδα να παίξει μπάλα. 
Ένα ακόμα πρόβλημα είναι η άμεση σύνδεση κάποιων μικρών ομάδων με μεγάλες προκειμένου στα δύσκολα να έχουν κάποια καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία ή κάποιους εύκολους βαθμούς από τον αντίπαλο επειδή βρίσκεται στην ίδια κλίκα.
  Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα είναι η αλλαγή προπονητή σε ομάδα, επειδή δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλο, και το χειρότερο είναι η άμεση πρόσληψη ενός που κατά τύχη αποτελούσε βοηθός στην ομάδα του «αφεντικού».   
     Αχ και το γέλιο συνεχίζετε… συνεχίζετε με κάποιους ανίδεους προέδρους που ρίχνουν τις μάσκες μόνοι τους και φανερώνουν το εύρος της ντροπής, όπως για παράδειγμα ενώ έχει χάσει η ομάδα τους από κάποια με το ίδιο όνομα, αυτοί τα «σπάνε» στα μπουζούκια με τον πρόεδρου της ομάδας που τους νίκησε. 
  Με τα παραπάνω, χωρίς να θέλω να υποδείξω κάποιον, καταλαβαίνεται  το πόσο θα πρέπει να ντρεπόμαστε που αφήνουμε κάποιους «άλλους» να ασελγούν επάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα.        
   Υπάρχουν ΜΕΓΑΛΟΙ πρόεδροι που πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο, όπως ο κ. Παπουτσάκης, ο κ. Ζαγοράκης, ο κ. Πηλαδάκης και ο πρόεδρος της Καβάλας κ. Ψωμιάδης. Λίγοι και ικανοί ή πολλοί και ανίκανοι.  

*συνεργάτης από την Καβάλα http://aokavalanews.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ