ΣΚΈΨΕΙς ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΈΨΕΙς ...

ΠΑΟΚ - g..... αύριο Τετάρτη 02/02/2011 στις 18.00 για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος

Πάντα ξέραμε πόσο χ-έστες είναι οι ''γαύροι''.

Πόσο ψευτόμαγκες είναι και πόσο χ-εσμένοι έρχονται στην Τούμπα.
Ότι θα φτάνανε σε αυτό το σημείο δεν το περίμενα ποτέ. 1700 ένστολοι νταβατζήδες θα είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε να παίξει ο δαφνοστεφανομένος ομο.........ς με τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, στο οποίο ο φλου.....ς χ.........-πρόεδρος τους ούτε τολμάει να πατήσει.
Μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ, το ελικόπτερο της αστυνομίας που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς του 2004 και ο νούμερο 2 της ΕΛΑΣ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, μην τυχόν και πάθει τίποτα ο αγαπημένος τους ομοφιλ........ς.
Στο ''γαύρο'' έχουν χ-εστεί τόσο από το φόβο τους που έχουν κινήσει γη και ουρανό.
Δεν φτάνει που ορίσανε διαιτητή της αρεσκείας τους για να καθαρίσει το έργο "αγωνιστικά", προκαλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης με απίστευτα μέτρα "ασφαλείας".
Ενδεικτικό είναι και το ότι κανένα ξενοδοχείο της πόλης δεν ήθελε να δεχτεί την αποστολή του μιάσματος.
Είναι σίγουρο ότι αύριο οι προστάτες-νταβατζήδες του σιχάματος του ελληνικού αθλητισμού θα προβούν σε ανεπανάληπτες προκλήσεις, με απώτερο σκοπό να ξανατιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Επειδή πλέον ο ΠΑΟΚ δεν τρυπιέται από μέσα όπως επί γουμενο-μπατμανηδων, πρέπει να τρυπηθεί αλλιώς.
Κι ο μόνος τρόπος είναι με τιμωρίες έδρας.
Ήδη η αυριανή τιμωρία μας κοστίζει ένα καλό συμβόλαιο.
Τυχόν άλλη τιμωρία με 2-3 αγωνιστικές, θα μας καθαρίσει αγωνιστικά για την επόμενη σαιζόν, καθώς θα μας γονατίσει οικονομικά.
Μετά τη σημερινή παρουσία περίπου 4000-5000 οπαδών του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για να την εμψυχώσει, θεωρώ ότι οποιαδήποτε παρουσία οπαδών μας αύριο στα σκηνοθετημένα επεισόδια που θα προκαλέσει εκ νέου η ΕΛΑΣ, είναι περιττή και επιζήμια για την ομάδα μας.
Ας μείνουμε σπίτια μας, ας αφήσουμε τους ντα-βατζήδες παρέα με τον δαφνοστεφανομένο ομοφυ........ο, κι ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα έχει το κρύο μυαλό και τα ψυχικά αποθέματα να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα που μοιάζει να παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα.
Η ευκαιρία να ξαναδούμε και να φτύ.....με το ''γαύρο'' θα μας δοθεί σύντομα ξανά για το πρωτάθλημα.
Να δούμε τότε πόσο στρατό και αστυνομία θα κουβαλήσει ο g...... για να παίξει 90 λεπτά μπάλα.

Έγραψε ο DonMits
http://paoki.blogspot.com/2011/02/gay.html

δυστυχώς έπρεπε να σβηστούν κάποιες λέξεις....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ