- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καλημέρα!Τώρα που το μπλοκ έχει στρώσει θα τα λέμε για να έχουμε μία επικοινωνία .
Καλό το ματσάκι  χθές στη Τούμπα με τους Ρώσους (λέμε τώρα,αφού είχαν 6 ξένους) να παίρνουν τη νίκη άξια.Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος μέχρι να δεχτεί το γκολ και από εκεί και πέρα δεν μπορούσε να τρέξει το ίδιο.
Πολύ καλύτερη η ΤΣΣΚΑ από τη ΣΙΤΥ χωρίς να παύει να είναι επιτυχία το Χ για τον ΑΡΗ.
Αλλά και αυτά τα αριανά τί σου είναι!! Χρόνια μπροστά στην επικοινωνία ή προπαγάντα όπως λένε οι συκοφάντες! Για να μεγαλώσουν το θρίαμβο τους έβαλαν στο πρόγραμμα αγώνα με την ΣΙΤΥ φώτο της με τη μικτή κόσμου!Η σύνθεσή της απλά απεικόνιζε τους Ντρογκμπά, Κακά, Μέσι, Τόρες, Ρούνεϊ και έναν ήρωα από παιδικές ιστορίες με τη φανέλα της Σίτι!!!!!!(http://www.sport24.gr/Columns/comments/mesi_rounei_kaka_sthn_man_siti.782251.χτμλ)
Σίτι fake φωτογραφία
Ρε φίλοι από το γραφείο τύπου των κιτρίνων,τώρα καταλαβαίνουμε το λάθος σας με τις διαπιστεύσεις,σας έπιασε κόψιμο!Με τη μικτή κόσμου νομίζατε ότι παίζετε,φαντάζομαι τον Χρύσανθο να περιμένει με χρυσάνθεμα(τί άλλο..) στο αεροδρόμιο τον Ντρογμπά, τον Κασίγιας και τον 'τερματοφύλακα-γιατρό από το ''Αγόρι!''
Από εκεί και πέρα ας αφήσουμε την πλάκα και να φωνάξουμε όλοι μαζί πόσο ''γελοίοι'' είναι στον ΟΑΣΘ που κόβουν τα δρομολόγια όλης της πόλης όταν παίζει ο ΠΑΟΚ! Δημόσιο αγαθό σου λέει ο άλλος! Κονόμα και στα τέτοια τους!ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σας χρειάζεται!
Κλείνοντας να σας πω να δείτε σήμερα στις 16.00 μ.μ την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, θα έχουμε το ''τρελό αγόρι'' από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ του ΡΑΔΙΟ ΓΝΩΜΗ 93,7 (Σάββατο-Κυριακή 9-11μ.μ)
καλό ΣΚ!
Υ.Γ Ποιος συνάδελφος ,πρώτη μούρη στην δημόσια τηλεόραση, ήταν συνέχεια δίπλα στις δίμετρες ρωσίδες οπαδούς?


ΧΑΡΗΣ ΓΚ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ