Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - PFC CSKA - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - PFC CSKA

Γίνεται γνωστό στα ΜΜΕ που επιθυμούν να παραβρεθούν στον αγώνα ΠΑΟΚ - PFC CSKA Moscow, για την νοκ άουτ φάση των "32" του Europa League, ότι θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους για τις διαπιστεύσεις των εκπροσώπων τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέχρι την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 18.00.

Κάθε άλλο αίτημα μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ΔΕΝ θα γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA-TEAM θα πρέπει το αίτημα της διαπίστευσης να είναι σε λογότυπο του Μέσου και με σφραγίδα - υπογραφή του διευθυντή. Δεν θα γίνεται δεκτή αίτηση από προσωπικά email.

Επειδή στους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες παρατηρήθηκαν και εντοπίστηκαν φαινόμενα διπλής χρήσης διαπίστευσης, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο ΚΑΙ την δημοσιογραφική ταυτότητά τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.

Ανάλογα με τον τελικό αριθμό των αιτήσεων θα γνωστοποιηθεί μέσω email το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 για το αν θα υπάρξουν ακυρώσεις στα αιτήματα των ΜΜΕ.

Σημείωνεται επίσης, ότι για τον συγκεκεριμένο αγώνα, λόγω και των πολλών αιτήσεων από το εξωτερικό, δεν μπορούν να διαπιστευθούν ΜΜΕ που δεν έχουν αμιγώς αθλητικό περιεχόμενο και δημοσιογράφοι που δεν καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσον έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 2

Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: 1

Πολιτικές Εφημερίδες: 1

Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Site: 1

Διευκρινήσεις:

1. Μετά από υποδείξεις της UEFA εφεξής στους ευρωπαϊκούς αγώνες επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, Ελλήνων και ξένων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

2. Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσον από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα ξαναδιαπιστευθεί για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.
3. Δεν ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα.
4. Αιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.



Γραφείο Τύπου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ