ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1: ΝΤΡΟΠΗ!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1: ΝΤΡΟΠΗ!!!


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011

Νύχτα ντροπής ζήσαμε χτες στην Τούμπα.

Ντροπή για την απαράδεκτη εμφάνιση και τραγική απόδοση της ομάδας και του προπονητή. Οι παίκτες ήταν άφαντοι, χωρίς τσαγανό και αρχίδια και κάναν μια απογοητευτική εμφάνιση στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας οκταετίας. Ένα παιχνίδι που αν το παίρναμε θα ισοδυναμούσε με μισό τίτλο. Λάθος κι η προσέγγιση του αγώνα από τον Χάβο που έπαιξε με γιόμες και σέντρες κάνοντας μάγκα τον Δέλλα και τον Ντιόπ. Όχι ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Μια φάση έκανε κι έβαλε γκολ. Εκεί όμως είναι κι η διαφορά. Στη μια φάση που κάναμε εμείς με τον Ίβιτς δεν βάλαμε γκολ...

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ανέλυα παραπάνω το παιχνίδι, αλλά με τα όσα γίναν, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Νοιώθω τεράστια ντροπή, απογοήτευση, σύγχυση και στενοχώρια για όσα έγιναν και στη διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως για όσα έγιναν από το 89' και μετά. Δεν είναι δυνατόν ρε γαμώτο να πετάς φωτοβολίδα στον αντίπαλο παίκτη και κυρίως δεν είναι δυνατόν να μπουκάρεις στον αγωνιστικό χώρο. Με σκοπό να κάνεις τι; Τι σκατά μπορείς να κερδίσεις μπαίνοντας μέσα; Τι σκατά νομίζανε αυτά τα 50-100-200 μαλακισμένα που μπήκαν μέσα ότι κάνουν; Κάναν καλό στον ΠΑΟΚ; Δείξανε πόσο ΠΑΟΚ είναι; Και τα άλλα τα μαλακισμένα που τα χειροκροτούσαν αντί να τα αρχίσουν στα σούτια όταν γύρισαν στην κερκίδα, τι νομίζανε ότι επικροτούσαν;

Με τα χτεσινά επεισόδια ο ΠΑΟΚ γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Όλα αυτά τα βήματα που κάναμε τα τελευταία 4 χρόνια, πήγανε χτες περίπατο. Είχαμε φτάσει να καυχόμαστε ότι η Τούμπα είναι η μόνη έδρα που δεν γίνονται επεισόδια. Και χτες τα ρημάξανε όλα μερικά μαλακισμένα με την ανοχή κάποιων άλλων... Αυτά που γίναν χτες είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ.

Συλλαμβάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται αν πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο, αν πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει αβέρτα λεφτά για να του στερούν κάποια μπερδεμένα τσογλάνια τη δυνατότητα να δει παιχνίδια για τα οποία έχει ήδη πληρώσει. Αν πρέπει να ξαναπληρώσει του χρόνου διαρκείας, αν πρέπει να υφίσταται την απαξίωση της ομάδας από τους ίδιους τους "οπαδούς" της.

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για όλο αυτό. Πρέπει πάντως κι οι ίδιοι οι σύνδεσμοι να συμβάλλουν στην περιφρούρηση του γηπέδου και στο να μην μπαίνουν τα λογής-λογής μαλακισμένα καν στο γήπεδο.

Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος και θολωμένος, θα κλείσω το ιστολόγιο για κάποιο διάστημα. Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή σε τι θα μπορούσε να εξυπηρετεί να σχολιάζω αγώνες, όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Περιμένω τα σχόλιά σας για συζήτηση...

ΥΓ1 Μας περιμένει βαριά καμπάνα. Ουσιαστικά για φέτος τελείωσε το παραμύθι. Ας ελπίσουμε η ομάδα να καταφέρει να πάει play off και Ευρώπη.

ΥΓ2 Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η ΑΕΚ κι οι διαιτητές δέχτηκαν να βγουν στον "αγωνιστικό" χώρο να πεχτεί η παρωδία των μερικών δευτερολέπτων για να τελειώσει το παιχνίδι "κανονικά". Και η μεν και οι δε θα μπορούσαν να μας είχαν τελειώσει...

ΥΓ3 Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις, αποκλείεσαι, αποκλείεις. Όλα είναι στο πρόγραμμα και τα αποδεχόμαστε. Όποιος δεν μπορεί να τα αποδεχτεί, δεν έχει θέση στο γήπεδο. Τόσο απλά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ