ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Βασιλιάς καρνάβαλος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Βασιλιάς καρνάβαλος


ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0 για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2010-2011

Ο βασιλιάς καρνάβαλος έκανε την εμφάνισή του την τελευταία μέρα του καρναβαλιού.

Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε από την ΑΕΚ, έκανε την χειρότερη φετινή εμφάνισή του, και αν μη τι άλλο προβλημάτισε με την εμφάνισή του. Είναι προφανές ότι με τέτοιες εμφανίσεις, ούτε τελικό πάμε, αλλά ούτε και play off. Πρέπει να σοβαρευτούμε, να συνέλθουμε και να βρούμε αντίδοτο στην επιθετική δυστοκία μας. Είμαστε πλέον στο -4 από θέση play off και κινδυνεύουμε σοβαρά να μείνουμε εκτός Ευρώπης του χρόνου. 

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, η ΑΕΚ κυριολεκτικά μας έκανε πλάκα. Μια ΑΕΚ που είχε να κερδίσει σχεδόν τρεις μήνες στην έδρα της... Δεν ξέρω τι φταίει για τη σημερινή καθίζηση, αν είναι οι αλλαγές, η κούραση, η απόδοση της ΑΕΚ ή κάτι άλλο. Η ουσία είναι ότι κάναμε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση και δεχτήκαμε την πιο βαριά ήττα φέτος από μια ομάδα η οποία κατ' εμέ είναι κατώτερή μας...

Επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Τετάρτη. Εκεί θέλουμε κυριολεκτικά μόνο τη νίκη.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας (Μανωλάς 78'), Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (Λεονάρντο 84'), Μπλάνκο, Σκόκο (Μπαχά 72')

 
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (Σακελλαρίου 46'), Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Τσουκαλάς (Αρίας 66'), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (Μουσλίμοβιτς 59'), Αθανασιάδης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ