paok - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

paok

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα (17.15) στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Miroslaw Sznaucner ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ενώ οι Vieirinha, Filomeno και Σταφυλίδης ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Kresic, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Arias, El Zhar, Etto, Contreras, Ivic, Lino, Muslimovic, Savini, Sznaucner, Vitolo.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2011,  θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα τις 26ης αγωνιστικής της Superleague  ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 19:30.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τις 10:00πμ έως τις 17:00 και το Σάββατο, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ