ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΑΣ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΑΣ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΑΣ βρίσκεται στην κορυφή τής  λίστας των βενιαμίν του ΠΑΟΚ.
Γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1963, έπαιξε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ πριν καν κλείσει τα δεκαεφτά του χρόνια. Είναι ο  πιο μικρός σε ηλικία που έκανε ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ
Πιο συγκεκριμένα, στις 24 Φεβρουαρίου 1980
ο τότε τεχνικός τού ΠΑΟΚ, Έγκον Πίχατσεκ, τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στα έξι τελευταία λεπτά του εντός έδρας αγώνα κατά της Δόξας Δράμας, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.


broch_paok_sel_84Συνολικά, ο Τσουρέλας φόρεσε τη φανέλα του «Δικέφαλου» σε 128 παιχνίδια, σημειώνοντας δύο γκολ.
Συμπαίκτες του οι Κώστας Μαλιούφας ,Νίκος Αλαβάντας, Γιάννης Γούναρης, Θωμάς Σύγγας Κώστας Ιωσηφίδης.,Γιάννης Δαμανάκης και πολλοί άλλοι!
Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ το 1985 έχοντας  24 συμμετοχές,όσες και οι Χάρης Μπανιώτης,  Παναγιώτης Παντέλης και ο Θωμάς Σίγκας ..

Το καλοκαίρι του 1989 ΠΉΓΕ στον ΑΡΗ μαζί με τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη και μέχρι το 1991 πέτυχε ένα γκολ (29 Απριλίου 1990, Αρης - Ολυμπιακός 2-1, με κεφαλιά το 1-0) σε 37 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 1992 ντύθηκε στα «κυανόλευκα» (9 παιχνίδια μέχρι το τέλος της περιόδου).
Ήταν ανάμεσα στους Επτά βετεράνους του ΠΑΟΚ που στις 20 Δελκεμβρίου 2010 έστειλαν ανακοίνωση στα «ΣΠΟΡ», την οποία κοινοποίησαν και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία δηλώνουν την παραίτησή τους από τον σύνδεσμο των Βεταράνων.Οι υπόλοιποι ήταν οι Φιλώτας Πέλλιος, Απόστολος Σαββουλίδης, Κώστας Μαλιούφας, Δημήτρης Μήτογλου, , Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Στέφανος Μπορμπόκης. 1987.jpg
Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ