- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Παραμίλησε και το Manchester-Επιστροφή- ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ YELLOW TRIP.

Τελειώσε για φέτος το Yellow Τrip. Tελείωσε υπερήφανα, με το κεφάλι ψηλά. Μια ευρωπαϊκή χρονιά που δύσκολα θα ξεχαστεί. Μια ευρωπαϊκή χρονιά με αντιπάλους επιπέδου Champions League. Μια χρονιά ορόσημο για την ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου που θέλω να πιστεύω και πρέπει να το πιστεύουμε όλοι, ότι θα αποτελέσει φάρο για τα επόμενα χρόνια. Αρχής γενομένης, απο το γεγονός ότι στις επόμενες αγωνιστικές οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να βγεί η ομάδα και του χρόνου στην Ευρώπη για να συνεχιστεί το Yellow Τrip,  γιατί θα είναι αμαρτία με τέτοια φετινή συγκομιδή βαθμών να μην είμαστε και του χρόνου στους ομίλους του Europa League.


Προσωπικά νοιώθω πολύ όμορφα που ακολούθησα ένα μεγάλο μέρος του Yellow Trip. Υπερήφανος που δώσαμε μαθήματα κερκίδας και κάναμε τους Ευρωπαίους να παραμιλήσουν με τον Λαό μας σε πρωτοκλασάτα Ευρωπαϊκά γήπεδα όπως το Bay Αrena, το Vicente Calderon και το City of Manchester Stadium. 
Απο το παιχνίδι στο Manchester δεν θα κρατήσω και πολλά απο τον αγώνα. Ένα θα μου μείνει αξέχαστο και με κάνει να ανατριχιάζω: Μετά την λήξη του αγώνα όπου 6.000 κόσμος 10 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα και ενώ το γήπεδο άρχιζε να αδείαζει δεν σταμάτησε να τραγουδάει τον "Tρελογιατρό"...ασταμάτητα όμως..Να βλέπεις απέναντι απορημένους Άγγλους να κοιτάνε προς την κερκίδα μας σκεπτόμενοι ίσως, πως μετά απο ενα 3-0 υπάρχει ακόμα φωνή και κουράγιο για να βγεί απο τα λαρύγγια μας και να μας χειροκροτάνε τα Αγγλάκια. Η Ευχή μου είναι κάποτε η ομάδα αγωνιστικά να φτάσει στα επίπεδα του ΛΑΟΥ.http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ