Τσουνάμι 10.000 οπαδών πνίγει την πόλη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τσουνάμι 10.000 οπαδών πνίγει την πόλη


PDF Εκτύπωση E-mail

alt
Η μεγάλη πορεία των οπαδών του Ηρακλή βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό να βάλει φρένο στα σχέδια εξόντωσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.
Η BLUEARENA σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλα όσα συμβαίνουν στην διάρκεια του συλλαλητήριου, που μοναδικό στόχο έχει την απονομή δικαιοσύνης.
19:50  Οδομαχίες στην Καμάρα. Με το που εμφανίστηκαν οι πρώτοι οπαδοί του Ηρακλή στην πλατεία Καμάρα, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από χούλιγκανς με αποτέλεσμα να υπάρξουν ολιγόλεπτες οδομαχίες. Μόλις αυξήθηκε ο όγκος των οπαδών του Ηρακλή οι συγκεκριμένοι χούλιγκανς τράπηκαν σε άτακτη φυγή (κυνηγήθηκαν από οπαδούς του Ηρακλή), με δυνάμεις των ΜΑΤ να μένουν απαθής και στην συνέχεια να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι χούλιγκανς φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.
20:10 Έκλεισε η Εγνατία από χιλιάδες φίλους του Ηρακλή που έχουν συρρεύσει στην πλατεία Καμάρα. Τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο υπάρχει ακόμα η μυρωδιά από τα χημικά.
20:30 Ξεκίνησε η πορεία των χιλιάδων οπαδών του Ηρακλή από την Καμάρα προς το κέντρο της πόλης. Συνθήματα υπέρ της ομάδας, όπως και αρκετοί πυρσοί συμπληρώνουν την εικόνα της πορείας αυτή τη στιγμή.
20:45 Οι πρώτοι οπαδοί βρίσκονται στην Αγίας Σοφίας, ενώ η ουρά της πορείας είναι ακόμα στην Καμάρα, ενδεικτικό του μεγάλου αριθμού που βρίσκεται στην Εγνατία, ενώ το σύνθημα που ακούγεται από παντού είναι: '' Η πόλη θα καεί, τον Ηρακλή αν ρίξετε στην Β' Εθνική''.
20:55 Η πορεία βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.
21:09 Η πορεία από Τσιμισκή έστριψε προς την πλατεία Αριστοτέλους, η οποία πλημμύρισε από οπαδούς του Ηρακλή.
21:25 Αυτή την στιγμή η πορεία Βρίσκεται επί της παραλιακής ενώ οι πρώτοι οπαδοί στρίβουν προς Αγίας Σοφίας. Μεταξύ των οπαδών βρίσκεται και ένας φίλος από τα παλιά, ο Ρετζίλιο Βρέντε, που πέρασε στην Θεσσαλονίκη τις Άγιες μέρες του Πάσχα, και με την παρουσία του ενισχύει την προσπάθεια των φίλων του Ηρακλή, που μέσα από τους δρόμους ζητούν να απονεμηθεί δικαιοσύνη.
21:30 Όλος ο Ηρακλής μια γροθιά. Στην μεγάλη πορεία βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Κατσαμπής, ο Παγώνης Βακαλόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φώτης Γκιζέλης, ο πρόεδρος του Γ.Σ Ντίνος Γωγάκος, σύσσωμο το διοικητικό τμήμα της ομάδας Βόλλεϊ, όπως και ο γυμναστής της ομάδας Μπάμπης Μαυρίδης.
21:36 Πλησιάζει η πορεία προς τον Λευκό Πύργο. Κατά την διάρκεια κάηκαν αρκετοί κάδοι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που άναψαν τα αίματα, όταν ορισμένοι ανόητοι από παρακείμενες πολυκατοικίες έκανα χειρονομίες προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.
http://www.bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10014:-qq-&catid=10:podosfairo-iraklis&Itemid=209

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ