- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 26 Απριλίου 2011


Στον ισολογισμό της ΑΕΚ υπολόγισαν τον... Ψωμιάδη και το ΟΑΚΑ!!!
Την απάντηση στο εύλογο ερώτημα... "Πώς πήρε πιστοποιητικό η ΑΕΚ με έλλειμμα 14 εκατ. ευρώ;", έρχεται να δώσει μία απλή μελέτη που ισολογισμού της αθηναϊκής ΠΑΕ. Στην έκθεση του ορκωτού λογιστή, γίνεται αναφορά για "Επισφαλείς - Επίδικους πελάτες και χρεώστες". Σε ποιους αλήθεια αναφέρεται; Στον Μάκη Ψωμιάδη και στη διοίκηση του ΟΑΚΑ (!).
Στα έσοδά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υπολογίσει και τα χρήματα που -ίσως κάποια στιγμή- θα εισπράξει από τον ισχυρό άντρα της Καβάλας, για την γνωστή υπόθεση της υπεξαίρεσης των 6,5 δισ. ευρώ και από το ΟΑΚΑ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Νταντί. Και όμως η επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε τον ισολογισμό και έδωσε στην ΑΕΚ το πιστοποιητικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί, αν δεν αναβληθεί, τον Ιούνιο. Σε δύο μήνες δηλαδή. Η ΕΠΟ όμως φαίνεται ότι... έβγαλε ήδη την απόφαση.
Η αποκάλυψη έγινε στην εφημερίδα "Τα Νέα", από τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγό.
"Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είναι εντάξει ο ισολογισμός, ακόµη κι αν δεν είναι. Για παράδειγμα, στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να αναγράφουν στη στήλη των οφειλών τα χρέη προς το ∆ηµόσιο για τα οποία έχουν κάνει ένσταση. Στην ΑΕΚ, πάλι, «πειράζουν» τη στήλη µε τα έσοδα: λογαριάζουν και τα χρήµατα που ΘΑ εισπράξουν ΑΝ κερδίσουν τις αγωγές που έχουν κάνει! Παλαιότερα στον Μάκη Ψωµιάδη (σιγά που εισέπραξαν) και πιο πρόσφατα στο ΟΑΚΑ για τη γνωστή υπόθεση του αγώνα µε την Νταντί (σιγά που θα εισπράξουν). Με τη µία ή την άλλη µέθοδο και έναν «γάτο» λογιστή, ο ισολογισµός περνάει", αναφέρει ο δημοσιογράφος στο κείμενό του.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τον ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ

http://www.bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:2011-04-25-17-07-52&catid=13:podosfairo-diafora&Itemid=211

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ