α.θ 10 Ηρακλης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

α.θ 10 Ηρακλης


ΩΣ ΕΔΩ!
Για κάποιους που θεώρησαν ότι το σκάνδαλο κασέτα – gate στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν η απαρχή της κάθαρσης του, για κάποιους που βαρέθηκαν τα εύσωμα τυπάκια να βγάζουν γλώσσα, για κάποιους που βαρέθηκαν τα «σπόρια» να μοιράζονται στα παιχνίδια ανάλογα με τις διαθέσεις παραγόντων και ανθρώπων του στοιχήματος, για κάποιους που βαρέθηκαν στο όνομα της ομάδας τους να παίζονται τα πιο βρώμικα παιχνίδια, για κάποιους που βαρέθηκαν να παρακολουθούν στημένα πρωταθλήματα, η super league είναι εδώ για να βροντοφωνάξει ότι είτε το θέλουμε είτε όχι τα πράγματα ήταν, είναι και θα παραμείνουν ως έχουν.
Αυτό που μας ξενερώνει αφάνταστα είναι ότι και οι παράγοντες της δικής μας ομάδας ενώνουν τη φωνή τους σε αυτό το θέατρο σκιών. Προς το παρών δε θα πούμε κάτι παραπάνω, αν και θα έπρεπε. Απλά θα θυμίσουμε τις τρεις τελευταίες σειρές του κειμένου που διαβάστηκε από τα παιδιά του συνδέσμου της Αθήνας στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων πέρσι το καλοκαίρι.
«Βγαίνουμε στο δρόμο όχι για την μπάλα αλλά για όλα αυτά που εκφράζει από την αρχή της ιστορίας του ο Ηρακλής και προσβάλλεται κατάφορα: τη δημιουργία, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την αυτονομία...1000 χρόνια Ηρακλής!»
Σιδεροκέφαλος λοιπόν ο νέος εκπρόσωπος της σουπερ κλίκας σας στην ΕΠΟ και κανονίστε μόνο να μη προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που μας υποσχέθηκε στο Βόλο!!!
  

Ανακοινώσεις

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ