- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

tο άρθρο του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ BLUEARENAΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το Κατσάνειο αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους φίλους του Ηρακλή, στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή, λίγες ώρες μετά την απόφαση-πρόκληση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.
Θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλα όσα ειπωθούν, καθώς και όσα αποφασιστούν για τις κινητοποιήσεις των φίλων της ομάδας.
20:45 Μόλις εμφανίστηκε στο Κατσάνειο ο Γιάννης Τάκης.
20:59 Το Κατσάνειο αποδεικνύεται πολύ μικρό για να χωρέσει τους οπαδούς του Ηρακλή. Οι κερκίδες έχουν γεμίσει ασφυκτικά και υπάρχει κόσμος που είναι όρθιος.
21:05 Ο Χοσέμι εμφανίζεται στο Κατσάνειο και γνωρίζει πραγματική αποθέωση.
21:07 "Είμαι ένας από εσάς. Η ομάδα θα μείνει στην Α' εθνική και εγώ θα είμαι εδώ". Το μήνυμα του Χοσέμι. Οι οπαδοί του Ηρακλή ξεσπούν σε χειροκροτήματα,
21:08 Ο Τάκης μιλάει στον κόσμο. "Δεν μπορούν να μας ρίξουν στην δευτεροβάθμια. Ξέρουμε τι δουλειά έχει γίνει αυτόν τον χρόνο. Ο Ηρακλής είναι όμηρος του φορτίου που κουβαλάει δέκα χρόνια. Όμηρος της ρεμούλας, των χρεών, των μετόχων-αμετόχων που πετάνε αετό. Οι Κασσάνδρες προέβλεπαν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα υπήρχαμε. Μετά έλεγαν θα πέσουμε αγωνιστικά. Η φανέλα, η δύναμη του κόσμου, κράτησαν τον Ηρακλή, αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και επειδή δεν μπορούν να ρίξουν τον Ηρακλή αγωνιστικά, επιχειρούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Θα δημοσιοποιήσουμε το σκεπτικό της απόφασης, παραβαίνοντας την αρχή της εμπιστευτικότητας. Επειδή ορισμένα παπαγαλάκια μας δημιουργούν προβλήματα, εμείς θα δημοσιοποίησουμε το έγγραφο της επιτροπής. Την Τρίτη θα καταθέσουμε την έφεση και θα ζητήσουμε τάχιστα να εκδικαστεί. Δεν θέλουμε να κρύβονται, δεν θέλουμε τον περσινό εφιάλτη. Να τελειώσουμε μέχρι το τέλος του μήνα και να σχεδιάσουμε την ομάδα της νέας περιόδου".
21:14 Σε ερώτημα για το άνοιγμα όλων των φακέλων, ο Τάκης απάντησε: "Πέρσι ζητήσαμε το άνοιγμα φακέλων. Οι άλλες το αρνήθηκαν. Φέτος δύο ΠΑΕ που έπεσαν ζητούν το ίδιο. Μαζί τους. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να προασπίσουμε την ομάδα".
"Και με τα δύο χέρια στην καρδιά, σας λέω ότι θα πάρουμε το χαρτί", λέει ο Τάκης και ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα
21:18 Για το αν εμφανίστηκαν περίεργα έγγραφα. "Φέτος ήρθαν δύο χειρόγραφα ανυπόγραφα έγγραφα, πρώην παικτών του Ηρακλή, σε άπταιστα ελληνικά, με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και το ίδιο ορθογραφικό λάθος. Πρόκειται για τους Τουμά και Μπόσνιακ, οι οποίοι ζητούν να δείξουν την δέουσα προσοχή. Δικηγόρος τους είναι ο Ζελελίδης. Επειδή δεν θέλουμε να στοχοποιούμε κανένα, ζητήσαμε από τον Ζελελίδη να έρθει στην επιτροπή και να δηλώσει ότι ουδέποτε εστάλησαν τα έγγραφα από τους πελάτες τους. Το έκανε".
21:22 Για τις πιέσεις που δεν ασκήθηκαν στον Ρέμο: "Δεν μπορούμε νομικά να κάνουμε τίποτα εναντίον του Ρέμου. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Δείτε το παράδειγμα της ΑΕΚ με τον Ψωμιάδη, του ΠΑΟΚ με τον Γούμενο και του Άρη με τον Ζαχουδάνη. Νομικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Νομίζετε ότι θέλω να χαϊδεύω τον Ρέμο; Το έχουμε ψάξει από εκατό πλευρές".
21:25 "Δεν είμαστε σωτήρες που σε εννιά μήνες θα λύναμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Δίνουμε μάχη καθημερινά, όπως δίνετε και εσείς".
21:29 Για το θέμα της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου: "Δεν μπορούσαμε να την κάνουμε νωρίτερα. Ο Νόμος δεν μας έδινε το δικαίωμα. Έπρεπε να γίνει γενική συνέλευση των μετόχων, που πάντα γίνονται τέλη Δεκεμβρίου. Έπρεπε να διορθώσουμε τις ατέλειες των προηγούμενων ετών. Η διαδικασία προβλέπει συγκεκριμένα βήματα. Δεν είναι κάτι που το αποφασίζεις σήμερα και γίνεται αύριο. Σήμερα, έχουμε ολοκληρώσει τα βήματα και περιμένουμε εντός των επόμενων 7-8 ημερών την απόφασης της επιτροπής κεφαλαιαγοράς. Είναι τυπικό θέμα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι νωρίτερα. Το γεγονός ότι είμαστε σε διαδικασία ΑΜΚ 16 εκατομμυρίων ευρώ. Συνήθως στις ΠΑΕ δεν καλύπτεται η ΑΜΚ".
21:33 "Άλλες τέσσερις ΠΑΕ είχαν αντίστοιχο πρόβλημα με την ΑΜΚ. Την τελευταία στιγμή οι μεγαλομέτοχοί τους έβαλαν τα χρήματα".
21:36 Σε λίγο θα ξεκινήσει πορεία από το Κατσάνειο, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα και από εκεί πορεία στο κέντρο της πόλης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ