Πότε? Ποτέ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πότε? Ποτέ

 
του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

Τι κι αν έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ, τι κι αν ο ΠΑΟ είναι στα χειρότερά του δεν έχουν καμία σημασία όλα αυτά η νοοτροπία δεν αλλάζει.Όταν είσαι μίζερος  και ''χέστης'' δεν θα κάνεις ποτέ όχι την υπέρβαση αλλά ούτε καν το αυτονόητο.Και εξηγούμε.Πότε θα ξαναβρείς χειρότερο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ποτέ.
Έχω μάθει στην ζωή μου πως όταν έχω να αντιμετωπίσω κάτι ή κάποιον πιο δυνατό από εμένα προσπαθώ να αμυνθώ και ταυτόχρονα να βρω την αδυναμία του γιατί λέω πάντα δεν μπορεί κάποια αδυναμία θα έχει.Εχθές στο ΟΑΚΑ βλέπαμε δύο ομάδες να έχουν μόνο αδυναμίες.Ο μεν ΠΑΟ να θέλει και να μην μπορεί και ο δε ΠΑΟΚ απλά να μην θέλει.
Μετά το χθεσινό ματς πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος πως η μιζέρια που έχει σφιχταγγαλιάσει τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια δεν θα φύγει ποτέ από πάνω του.Δεν φταίει βέβαια γι αυτό κανένας άλλος παρά μόνο ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Όταν βλέπεις τον ΠΑΟ να προσπαθεί και να μην μπορεί και εσύ έχεις την ευκαιρία να τον τελειώσεις και δεν το κάνεις δεν σου φταίει κανένας Τάτσης και κανένας Κάκος.
Αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση και για να μπορέσεις να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι με 10 παίκτες έξω από την δική σου περιοχή και μοναδικό προωθημένο τον Κλάους και να έχεις και την απαίτηση να πάρεις κάτι παραπάνω απόμία ήττα.Ειδικά όταν έχει φύγει ένα ολόκληρο ημίχρονο και στην επανάληψη εμφανίζεσαι ίδιος και χειρότερος από ότι ήσουνα στο πρώτο.
Άρα ή ανίκανος είσαι ή ''χεστης'' για να μην αλλάζεις κάτι ετσι ώστε να κυνηγήσεις την νίκη.

Υ.Γ Ο Χάβος έκανε για άλλη μια φορά ότι μπορούσε για να μας αποδείξει ότι είναι λίγος για το καράβι που λέγετε ΠΑΟΚ.Ευτυχώς ειναι κοντά η Τετάρτη.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ