- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

toy ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ


Σε συνέχεια και απάντηση των όσων προέκυψαν από τη χθεσινή σύσκεψη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σημειώνουμε τα εξής:

1. Τον Αύγουστο του 2010 η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε συνεργασία με το Ταμείο Εσόδων του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε συνολική ρύθμιση, με βάση το άρθρο 44Ν 3863/10 ΑΡ.5362, του συνόλου των οφειλών, που είχε η ΠΑΕ μέχρι τον Ιούλιο του 2010 και ανέρχονταν στο συνολικό ποσό των 489.397 ευρώ.

Η ρύθμιση υπεγράφη στις 17/08/2010 και ταυτόχρονα με την προκαταβολή εξεδόθησαν οι σχετικές βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας, οι οποίες και εστάλησαν, όπου ήταν αναγκαίο.


2. Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2011, το ΙΚΑ σε νέους ελέγχους καταλόγισε πρόσθετα τέλη, που αφορούσαν σε οφειλές παλαιοτέρων ετών και με αυτήν την αφορμή η Διοίκηση Πρωτοδικείου προέβη σε νέα ρύθμιση (Αρ. Πρωτ: 3509/31-03-2011). Ταυτόχρονα με την προκαταβολή της νέας ρύθμισης εξεδόθησαν και οι σχετικές ασφαλιστικές ενημερότητες.

Συνεπώς, και όπως εύκολα είναι αντιληπτό, όλο το χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν σε διαδικασία ρύθμισης, ασφαλιστικά ενήμερη, πλήρωνε κανονικά τις δόσεις, που όφειλε (όπως προκύπτει από τα σχετικά παραστατικά πληρωμών, στο οκτάμηνο το ποσό ξεπερνά τις 145.000 ευρώ).

Ολα τα υπόλοιπα αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων και τίποτε περισσότερο. Φοβόμαστε, μάλιστα, ότι κυρίως προέκυψαν προκειμένου να 'καλυφθούν' τα πιο ενδιαφέροντα, που 'βγήκαν' από τη χθεσινή σύσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων.


πηγη επίσημο site ΠΑΕ Ηρακλής

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ