γραφουν - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

γραφουν


Το μεσημέρι της Τετάρτης φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
    Ο Ρουμάνος προπονητής θα έρθει μαζί με τον (Πορτογάλο) βοηθό του, Χοακίν Πρέτο, αλλά με διαφορετικές, αφού ο υποψήφιος τεχνικός του Δικεφάλου έρχεται από τη Γαλλία.
    Στη συνέχεια, ο Μπόλονι θα μεταβεί στο ξενοδοχείο (ή στα γραφεία του ΠΑΟΚ )για να συζητήσει με τον Ζαγοράκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Είναι κατανοητό πως από τη στιγμή που ο Ρουμάνος ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί μία επιφυλακτική στάση διότι δεν είναι λίγες οι φορές που την τελευταία στιγμή προβάλλονται δυσκολίες και χαλάνε συμφωνίες που θεωρούνται κλεισμένες.
Οπως τονίσαμε παραπάνω, ο Μπόλονι υπογράφει για 2 χρόνια με ετήσιες απολοβές 450.000 ευρώ. Σε αυτά προσθέστε και τα περίπου 100.000 ευρώ για τους συνεργάτες του και τον κατάσκοπο-αναλυτή αντιπάλων ομάδων. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα ξεκινήσει άμεσα το μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει τον Δικέφαλο από τα dvd που έχει παρακολουθήσει, οπότε έχει μελετήσει τις αδυναμίες του.

Τα νέα δεδομένα με την περίπτωση του Βρύζα έφεραν τα χαμόγελα στην ΠΑΕ. Η διαφαινόμενη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησε και στον Δικέφαλο δεν σταματούν να αισιοδοξούν πως μπορεί να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν κάνει. Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε με την επιστροφή του Βρύζα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για το φιλικό της Εθνικής με το Εκουαδόρ.
Στο εικοσαήμερο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Αρχικά, θα γίνει ξεκαθάρισμε με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Πέραν των Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς που αποχώρησαν, δεν θα ανανεωθεί όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο του Ελ Ζαρ, ενώ δύσκολα θα μείνει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός  έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρέπει να τον εγκρίνει ο νέος προπονητής και αυτή τη στιγμή προέχει η ηλικιακή ανανέωση της ομάδας.
Ακόμα έχει γίνει μία συζήτηση για φιλική αναμέτρηση με τη Λιόν στην Τούμπα στις 23 Ιουλίου, πέντε μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας για το Europa League (28 Ιουλίου).

περισσότερα
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/327246.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ