ΑΕΚ Παραμένουν οι «σημαίες» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΕΚ Παραμένουν οι «σημαίες»

 

Εξαρχής ήταν εκπεφρασμένη η διάθεση από την πλευρά της διοίκησης της ΑΕΚ οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους με την Ενωση για ακόμα μία σεζόν. Κάτι ανάλογο βέβαια ίσχυε και για την πλευρά των εκ των αρχηγών της ομάδας, εφόσον βέβαια ικανοποιούνταν οικονομικά.

Τελικά, χθες έπειτα από νεότερη επαφή φαίνεται ότι..

βρέθηκε η χρυσή τομή και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι των ανανεώσεων των συμβολαίων τους. Οι πληροφορίες θέλουν να υπήρξε φόρμουλα συνεννόησης σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποδοχές των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συμφώνησαν να παραμείνουν κάτοικοι Σπάτων με ελαφρώς ψαλιδισμένες αποδοχές συγκριτικά με τις περσινές, λαμβάνοντας υπόψη τους και το σφιχτό οικονομικό μπάτζετ της ομάδας.

Ετσι μετά την παραμονή του Νίκου Γεωργέα, που είχε ανοίξει τον χορό των ανανέωσεων, ακόμα δύο «σημαίες» της ομάδας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να αποτελέσουν και τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην παλαιά φρουρά, αλλά και τους αρκετούς νέους που αναμένεται να πλαισιώσουν το ρόστερ.

Παράλληλα, το ελληνικό στοιχείο θα παραμείνει ισχυρό, ενώ πολλά ποντάρει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ηγετική φυσιογνωμία τους αλλά και στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια. Αλλωστε ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε πλέξει το εγκώμιό τους σχετικά με τη εν γένει συνεισφορά τους και τη διατήρηση των ισορροπιών σε όλα τα επίπεδα.

Εν τω μεταξύ ο Σταύρος Αδαμίδης στο χθεσινό live chat αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο ζήτημα της παραμονής "Λύμπε", Δέλλα βγάζοντας μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας: «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις», προσθέτοντας πως προσβλέπει και στην ενεργοποίησή τους ουσιαστικά από την ΑΕΚ ακόμα και αφότου κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια: «Πέρυσι, η επιστροφή των δύο αρχηγών της ΑΕΚ αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από πολλούς, εντός της οικογένειας της ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές τους και την προσφορά τους. Θέλουμε να μείνουν μαζί μας, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της προσπάθειάς μας».

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=114572&scid=873%2c873&team=aek
http://zizanio21.blogspot.com/2011/06/blog-post_4415.html

Share on Facebook

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ