Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣΟ Ηρακλής μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως και την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στην Σούπερλιγκα. Ας μην προδικάζουμε όμως καθώς ακόμα μείνανε τα τυπικά σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ.
  Η  οικογένεια Ψωμιάδη φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και με το ΑΦΜ του Α.Ο.Κ οι κυανόλευκοι από την νέα χρονιά να είναι στην Α’ Εθνική. Εδώ και αρκετό καιρό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνης Πασχαλίδης έψαχνε απεγνωσμένα μια λύση για να απεμπλακεί από τον αθλητικό χώρο, αλλά οι προτάσεις που υπήρχαν για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των κυανόλευκων δεν ήταν αυτές που περίμενε ο κόσμος και ο ίδιος ο Ρέμος. Οι προτάσεις πολλών υποψηφίων επενδυτών για την ΠΑΕ τελικά δεν καρποφόρησαν και ο Γηραιός πορεύθηκε μόνο από τον κόσμο του! Ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται  ότι έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται να αναλάβει τον Ηρακλή ο οποίος ναι  μεν διαψεύδει αλλά πολλοί το χαρακτηρίζουν ως μια κίνηση τακτικής.. Πλέον όλα θα κριθούνε στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Ηρακλή  που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου, όπου πριν ακριβώς από μια εβδομάδα ο Γ.Σ Ηρακλής είχε βγάλει την ανακοίνωση η οποία έλεγε, ότι όσοι ενδιαφέρεστε για την ΠΑΕ Ηρακλής να παρευρεθείτε στην γενική συνέλευση στις 27 Ιούνη.
  Ο κόσμος του Ηρακλή δείχνει να είναι ικανοποιημένος μετά από το άκουσμα της εμπλοκής του Μάκη Ψωμιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς φαίνεται ότι με την συμμετοχή του η ομάδα μπορεί να ανασάνει λίγο από το ασφυκτικό σφίξιμο των επιτροπών των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και όχι μόνο.
   Μερικοί επιτήδειοι εκτός οικογένειας Ηρακλή  που έχουνε άποψη για όλα αρχίσανε να κατακρίνουν και να κατακεραυνώνουν την εμπλοκή Ψωμιάδη στον Ηρακλή, ξεχνώντας όμως τις κασέτες που παραγράφηκαν, τα στημένα- ύποπτα παιχνίδια, τις παλιές ατασθαλίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και πολλά ακόμη. Αυτοί λοιπόν οι ξερόλες πρέπει να καταλάβουνε ότι εκείνοι  που θα αποφασίσουνε για τον μέλλον του Ηρακλή είναι αποκλειστικά ο κόσμος και όχι οι συγκεκριμένοι κύριοι! Ο Ηρακλής εδώ και αρκετά χρόνια πληρώνει χρέη και δεν μπορεί να ορθοποδήσει οικονομικά βλέποντας και τον πόλεμο που δέχεται και από πλευράς ΕΠΟ. Οι κύριοι αυτοί που έχουνε άποψη για τα πάντα ας κρίνουνε τον δικό τους αθλητικό Σύλλογο και όχι τον διπλανό γιατί σε αυτήν την χώρα σε όλα τα επίπεδα είναι μακριά από εμάς και ας πάει όπου θέλει το πρόβλημα. Δυστυχώς η ευτυχώς όμως για κάποιους ο Ηρακλής είναι εδώ και πάντα θα είναι είτε το θέλουνε κάποιοι είτε δεν το θέλουνε γιατί ο Ηρακλής δεν είναι ο μοναδικός που έχει πρόβλημα οικονομικό αλλά είναι και άλλες ομάδες! Η ΟΥΕΦΑ είπε να βοηθάμε τις ομάδες και όχι να τις αφανίζουμε. Αυτό δείχνει και η υπόθεση ΟΦΗ, Τρικάλων που φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν κανονικά στα play off της football League.
   Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τον Ηρακλή και ευελπιστούμε οι εξελίξεις να είναι θετικές. Επαναλαμβάνω τον επίλογο που είχα κάνει και στο προηγούμενο άρθρο. Ο Ηρακλής κέρδισε την παραμονή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι στην γραφειοκρατία  και αυτά τα 103 χρόνια ιστορίας δεν διαγράφονται μέσα σε  γραφεία.







ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ