ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩ ΤΙΚΉ ΣΥΓΚΕ ΝΤΡΩΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩ ΤΙΚΉ ΣΥΓΚΕ ΝΤΡΩΣΗ

ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩ ΤΙΚΉ ΣΥΓΚΕ ΝΤΡΩΣΗ
του ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΉ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Σήμερα 8:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της πόλης η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας με ανοιχτή πρόσκληση έχει καλέσει κάθε φίλαθλο και τα άτομα που απαρτίζουν την πολιτική ζωή της πόλης.

Ντροπή…
Ήδη ο «αγαπούλας» έχει προνοήσει και έχει ειδοποιήσει τους μπράβους του να περιφρουρούν το μαγαζί του στην παραλία Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο που είναι μέσα στην ΠΑΕ ο ίδιος ο Μάκης το ζήτησε αυτό.

Νομικά το είδατε; 
Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει «φρένο» στις συγχωνεύσεις ομάδων, αλλά και στις αλλαγές ονομασίας των συλλόγων, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκπλήρωση αθλητικών κριτηρίων ή η λήψη άδειας συμμετοχής σε πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει «φρένο» στις συγχωνεύσεις ομάδων με τον οποίο τουλάχιστον η μία ομάδα κερδίζει το δικαίωμα ανόδου σε κατηγορία πρωταθλήματος
«Σε εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 2 παρ.3 Ι) του Καταστατικού και της αντίστοιχης διάταξης του άρθρου 27 παρ.5 του ΚΑΠ, το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. με απόφασή του (Δ.Σ./Ε.Π.Ο. 24.06.2009-Νο11) διευκρινίζει και καθορίζει ότι:

1.Απαγορεύεται η μεταβολή της νομικής μορφής ή της εταιρικής δομής μίας ομάδας προκειμένου να διευκολυνθεί η εκπλήρωση αθλητικών κριτηρίων ή η λήψη άδειας συμμετοχής σε πρωτάθλημα.

2. Αυτό συμπεριλαμβάνει:
- Αλλαγή έδρας ομάδας.
- Αλλαγή ονομασίας ομάδας.
- Μεταβίβαση μεριδίων-μετοχών μεταξύ ομάδων.
- Συγχώνευση ομάδων με νέα ή την υπάρχουσα ονομασία μίας των ομάδων.
- Απορρόφηση ομάδας από άλλη.
- Κάθε άλλο τρόπο με τον οποίο τουλάχιστον η μία ομάδα κερδίζει το δικαίωμα ανόδου σε κατηγορία πρωταθλήματος.

3. Επιτρέπεται αντίθετα οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους και διαδικασίες εφόσον ουδεμία από τις εμπλεκόμενες ομάδες κερδίζει με τον τρόπο αυτό άνοδο κατηγορίας πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, είτε της παρ. 1 είτε της παρ. 2, όταν οι ονομασίες των ομάδων καταργούνται δεν επιτρέπεται η χρήση της ίδιας ή παρεμφερούς ονομασίας από άλλη ομάδα για μία πενταετία».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ