Αλλαγή συστήματος=Αλλαγή προπον ητή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αλλαγή συστήματος=Αλλαγή προπον ητή

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

Είναι δεδομένο πως για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι προσπαθεί κι άλλος προπονητής να αλλάξει την εικόνα και το σύστημα του ΠΑΟΚ. Το πρώτο στην τελευταία σεζόν του Σάντος έχοντας στο μυαλό του να αλλάξει το 4-2-3-1 σε 4-3-3 με έναν καθαρό κόφτη.Σε τέτοια περίπτωση εκτός βασικής ομάδας έμενε έξω ο Γκαρσία.Ο Ουρουγουανός το κατάλαβε και αντέδρασε.Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πει ψέματα η διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι ανανεώνει το συμβόλαιο του Πορτογάλου για άλλα 2 χρόνια.Αυτό ειπώθηκε  τότε για να καταλάβουν όλοι ότι το αφεντικό είναι ο Σάντος.Βέβαια ο Γκαρσία σε συνεργασία με την διοίκηση επέβαλλαν κατά κάποιο τρόπο την ύπαρξή του στην αρχική ενδεκάδα κάτι που όπως φάνηκε ήταν και κομβικό σημείο για την αποχώρηση του Πορτογάλου. Με την φυγή λοιπόν του Σάντος αναλαμβάνει ο Ιταλός Μπερέτα.

Στην διάρκεια της προετοιμασίας  κάνει το ίδιο με τον προκάτοχό του.Αλλάζει το σύστημα και από 4-2-3-1 το κάνει 4-3-3 που αυτόματα σήμαινε ότι ο Γκαρσία έμενε και πάλι έγω γιατί και ο Ιταλός θέλει έναν κόφτη γρήγορο. Αποτέλεσμα αυτής του της πράξης ήταν και πάλι η αντίδραση του Ουρουγουανού και σαν ποιο εύκολο πρόσωπο φαγώθηκε και πριν αρχίσει η σεζόν απολύθηκε.



Φέτος στον ΠΑΟΚ ήρθε ένας προπονητής που από την φύση του παίζει 4-3-3 με έναν γρήγορο κόφτη και 2 χαφ λίγο πιο μπροστά κάτι που σημαίνει ότι και πάλι μένει έξω ο Γκαρσία.Βέβαια για την ώρα είναι όλα ήρεμα γιατί ο Ουρουγουανός έχει κάνει καθαρισμό στα γόνατά του και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να δυναμώσει.Όταν όμως θα νοιώσει καλύτερα και δεν θα είναι βασικός τότε τι θα γίνει?Κανείς δεν ξέρει μόνο ο ίδιος.   

<><><>  

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ