Και πάλι στους δρόμους…!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και πάλι στους δρόμους…!!!!

toΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
Παν- Καβαλιώτικο συλλαλητήριο και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης σήμερα 4/7, 20:00 το απόγευμα. Για αυτήν κίνηση των οπαδών του ΑΟΚ έχουν εκφράσει την συμπαράσταση φίλαθλοι από όλη την Ελλάδα. Φίλαθλος του Άρη αναφέρει στο σαιτ της Λ.Φ.Κ.
 [ARIS SUPER 3]: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ...ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (εκτός 300), ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ 20.000 ΚΟΣΜΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
Ένας ακόμα του Πιερικού:
 [ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ]: Από τη στιγμή που δεν μεταφέρεται η πόλη, το κάστρο, οι γειτονιές, το υδραγωγείο, το δημαρχείο το λιμάνι ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΟΚ. Είναι ζήτημα τιμής για όλους τους Καβαλιώτες και όλοι πρέπει να κινητοποιηθούν, από φιλάθλους μέχρι επιμελητήρια, δημοτικά συμβούλια και γενικά ότι ζει στην Καβάλα και ζει από την Καβάλα. Οι νόμοι και η συγκυρία των αποκαλύψεων είναι με το μέρος σας αλλά θέλει πείσμα και δικηγόρους. Πιερικοί χαιρετισμοί!
Επίσης σήμερα 4/7 όπως και αύριο 5/7 απο  της 7 το πρωί γίνετε κατάληψη στο επιμελητήριο Καβάλας προκειμένου να μην γίνει η αλλαγή του ονόματος της ομάδας όπως προσπάθησαν να το κάνουν η γραμματέας και ένας υπάλληλος της ΠΑΕ την Παρασκευή το πρωί .

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ