Ισόπαλος στην πρεμιέρα (0-0) - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ισόπαλος στην πρεμιέρα (0-0)

Ο ΑΡΗΣ είχε δύο δοκάρια, αλλά διαμαρτύρεται για καθαρό πέναλτι στο Νέτο στο 5΄ και την μη αποβολή του Φέγκρους στο 8΄



Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, την ίδια στιγμή που ο κ. Τριτσώνης από την Αθήνα φαινόταν εντελώς απροετοίμαστος . Στο 5 ο Νέτο έφυγε μόνος απέναντι από τον Φέγκρους, ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Κώτσιο, αλλά ο ρέφερι αρνήθηκε το καθαρό πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Καστίγιο πλάσαρε τον Φέγκρους που απομάκρυνε με τα χέρια εκτός περιοχής, αλλά ο Τριτσώνης αντί να σημειώσει το φάουλ κι να τον αποβάλλει, έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι! Ευθύνη και για τις δύο φάσεις έχει και ο βοηθός κ. Τρύφων από την Δράμα. Στο 36 χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ με τον Τόχα να βγαίνει αρχικά απέναντι από τον Φέργκους και να σημαδεύει  το οριζόντιο δοκάρι, τον Καπετάνο να παίρνει το ριμπάουντ να σουτάρει και την μπάλα να χτυπάει κι πάλι στο δοκάρι!Ο ΑΡΗΣ είχε δύο δοκάρια, αλλά διαμαρτύρεται για καθαρό πέναλτι στο Νέτο στο 5΄ και την μη αποβολή του Φέγκρους στο 8΄
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν ήταν το ίδιο επιθετικός η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά και πάλι δεν απειλήθηκε καθόλου από τον ΠΑΣ. Ο Νέτο στο 73 εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 90 ο Σηφάκης απομάκρυνε το σουτ του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-0. Μετριότατος ο κ. Τριτσώνης, που έδειξε κίτρινες στους Μίσελ, Φατί, Καπετάνο, Μπυζίντ, Πάντο. Άξια αναφοράς η υποδειγματική στάση των φίλων του ΑΡΗ σε όλο το παιχνίδι.
ΠΑΣ: Φέγκρους, Πάντος, Μπυζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Κειτά (90 Τζημόπουλος), Λίλα, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι (80 Ζαιρί), Μπακαγιόκο, Τζανής (66 Γεωργίου)
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Νέτο, Καπετάνος, Τόχα(60 Αγγελούδης), Καστίγιο (90 Παπαστεριανός), Σολτάνι.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ