Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΑΡΗ για την συμπεριφορά του και στον ΠΑΣ για την φιλοξενία



Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν με οργανωμένη μετακίνηση στους Ζωσιμάδες και για μία ακόμα φορά παρέδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων ότι οι εκδρομείς στα Γιάννενα σεβάστηκαν απόλυτα τις προτροπές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και δεν ακούστηκε ούτε καν ένα υβριστικό σύνθημα, γεγονός βέβαια που με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, αν συνέβαινε θα συνεπάγονταν και βαρύ πρόστιμο. Ο κόσμος του ΑΡΗ υπέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά- παρά τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας- και για μία ακόμα φορά έδειξε ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΑΡΗ για την συμπεριφορά του και στον ΠΑΣ για την φιλοξενία
Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εξάρει την στάση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας της Ηπείρου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και συμπεριφορά τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες έχουν ως χαρακτηριστικό τον κόσμο, αλλά και τον σεβασμό στον αντίπαλο και την φιλοξενία. Και ο ΠΑΣ μας απέδειξε χθες ότι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία μίας μεγάλης ομάδας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεσμεύεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Κλ. Βικελίδης και ευελπιστεί ότι στον φετινό… μαραθώνιο της Λίγκας θα επικρατεί η ανάλογη πραγματικά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ