Διαπλοκής συνέχεια: Η Super League και πάλι στο πλευρό του Αστέρα ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Διαπλοκής συνέχεια: Η Super League και πάλι στο πλευρό του Αστέρα !

H«αγαστή» συνεργασία των θεσμικών φορέων του – πέρα ως πέρα - «διαπλεκόμενου» ελληνικού ποδοσφαίρου με τα συμφέροντα του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με ένταση και επιμονή.
superleagueopap.jpg
Η ασφαλής πληροφορία της Blue Arena αναφέρει ότι η Super League ήδη έχει κοινοποιήσει έγγραφο προς τις αρμόδιες κατευθύνσεις, ότι την Τρίτη 20/9 θα δηλώσει πρόσθετη παράσταση υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, στο Διοικητικό Εφετείο, στην υπόθεση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, που επιχειρεί να πετύχει ο Ηρακλής, διακόπτοντας της συμμετοχή των Πελοποννησίων στο πρωτάθλημα. Ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης θα παραστεί εκ νέου στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας τη γραμμή του «να μην υπάρξει και νέα απώλεια ομάδας στο πρωτάθλημα και, αν δικαιωθεί στην ουσία της υπόθεσης ο Ηρακλής, θα γίνει αμέσως δεκτός από τη Super League», θέση, η οποία είναι σαφές ότι αποτελεί υποκριτική διαχείριση της υπόθεσης από πλευράς της διοργανώτριας αρχής.

Δίπλα στην Τρίπολη και η ΕΠΟ, η οποία θέλει να υπερασπιστεί την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της, κατά του Ανωτάτου Δικαστηρίου της ιδίας (!!!) και η διαπλοκή εις βάρος του «Γηραιού» συνεχίζεται αταλάντευτη και αποφασιστική.
Το νομικό επιτελείο των «κυανολεύκων» έχει απόλυτη επίγνωση της πρόσθετης παράστασης, που θα αντιμετωπίσει και φέρεται έτοιμο να ανατρέψει την επιχειρηματολογία της Λίγκας, αυτήν τη φορά, πείθοντας το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση λήψης ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του – βαθύτατα διαπλεκόμενου και απροκάλυπτα προστατευόμενου – Αστέρα…   

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ