Λουτσιάνο ντε Σόουζα-Έρη Ζώρα: θρησκευτικός γάμος στη Βραζιλία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Λουτσιάνο ντε Σόουζα-Έρη Ζώρα: θρησκευτικός γάμος στη Βραζιλία

Λουτσιάνο ντε Σόουζα-Έρη Ζώρα: θρησκευτικός γάμος στη Βραζιλία

37Μετά τον μυστικό πολιτικό γάμο τους, ετοιμάζονται τώρα και για θρησκευτικό στη Βραζιλία. Ο λόγος για τη σέξι τραγουδίστρια και τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε μυστικά πριν από λίγους μήνες στο δημαρχείο Ζωγράφου. Τώρα ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κάνει και τον θρησκευτικό, με μια μεγάλη απώλεια για τη νύφη: τον πατέρα της, που δεν θα τη συνοδεύσει νυφούλα.
Ο Λουτσιάνο αυτή την περίοδο είναι προπονητής στην ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι τον συντρόφευε στο νησί, όχι μόνο η σύζυγος του Ερη, αλλά και η μητέρα της και η αδελφή της, που ήρθαν από τη Βραζιλία για να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαίρομαι που κάναμε έναν πολιτικό γάμο χωρίς να το καταλάβει κανείς. Αυτή την περίοδο κάνουμε σχέδια για τον θρησκευτικό γάμο μας» δηλώνει η Ερη Ζώρα όσον αφορά τον μυστικό πολιτικό γάμο, αλλά και τον επικείμενο θρησκευτικό. «Θέλουμε και οι δυο μας να πραγματοποιηθεί στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ονειρεύομαι πώς και πώς αυτή την ημέρα, να είμαι ξυπόλυτη στην παραλία και να είναι πλάι μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Λυπάμαι μόνο που δεν θα είναι κοντά μου ο πατέρας μου, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή…»
Πηγή: Espresso

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ