ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΟΦΗ 0-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΟΦΗ 0-1

1-για ΟΦΗ
τιτλος
Η Ευρώπη είναι απαγορευμένη λέξη για εμάς

Απαντώντας στην ερώτηση του Θάνου Κασάπη στην συνένετυξη τύπου μετά το παιγνίδι ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος για το αν υπάρχει σκέψη ευρωπαϊκής εξόδου αρνήθηκε το οτιδήποτε λέγοντας:
ΘΑΝΟ(ΤΟΝ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΕ)           "Ποτέ. Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ αλλά   η Ευρώπη είναι απαγορευτική λέξη για μας. Εμείς μετά τον Αστέρα Τρίπολης βάλαμε ως στόχο όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα. Όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε δεν περνάνε καν από το μυαλό μας".


2-ΓΙΑ ΔΟΞΑ

ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ: Η ΔΟΞΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ.

Το παιγνίδι ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΦΗ παρακολούθησε ο τεχνικός σύμβουλος του ΑΡΗ Γιάννης Μιχαλίτσος και όλο το τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ με τον προπονητή του κ.Πρόμπιερζ να μένει ικανοποιημένος από το Καυταντζόγλειο στάδιο, παρόλο που είχε μία ένσταση με το ανσασερ που τον οδήγησε στη σουίτα του τετάρτου ορόφου,θυμούμενος ότι μία φορά στη Γερμανία έμεινε κλεισμένος 5 ώρες μέσα σε ένα ανσασερ.Για το παιγνίδι ο Πρόμπιερζ είπε :«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος που βλέπω live. Θέλω να δω όλες τις ομάδες της Σούπερ λίγκας, για να έχω μια ολοκληρωμένη προσωπική άποψη. Ειδικά σήμερα ήθελα να έχω μια εικόνα από την Δόξα Δράμας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε σε λίγες μέρες…Γεια σας (σ.σ. μας χαιρέτισε στα ελληνικά!).».
Ο κ.Μιχαλήτσος δήλωσε ότι η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της.Παρακολούθησα όλα τα παιγνίδια της ΔΟΞΑΣ στο Καυταντζόγλειο από κοντά λόγω του Αγγελούδη που παίζει δανεικός αλλά και επειδή έπαιξα και σαν ποδοσφαιριστής της στο παρελθόν.Την κίτρινη παρέα συμπλήρωνα ο συνεργάτης του Πρόμπιερζ ,Μπάρτεκ Ζαλέφσκι, και ο μάνατζερ Αγαπητός Αμπελάς.  Οι κίτρινοι παίζουν με τη Δόξα στις 28 Δεκεμβρίου.

Χάρης Γκουγκουλίτσας

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ