παλιοτερες δηλωσεις...καλεσμενου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

παλιοτερες δηλωσεις...καλεσμενου

ημιουργεί πολεμικό κλίμα εναντίον της Νίκης και του εκτελεστικού της διευθυντή Ρίχνει το γάντι στη Νίκη και δημιουργεί πολεμικό κλίμα, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα ο πρόεδρος της Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.
Ο ισχυρός άνδρας του ιστορικού συλλόγου, με τον οποίο η Νίκη ως ένα μεγάλο βαθμό έχει κοινές ρίζες και παραδοσιακά δεν έχει τίποτα να χωρίσει, βάζει βόμβα στα θεμέλια του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη δήλωση που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτήν τονίζει ότι η ομάδα του δε στέκεται στο διαιτητικό παρασκήνιο, αναφέροντας, για να στηρίξει την άποψή του, το όνομα του Γ. Δαλούκα και την ενασχόλησή του με τα διοικητικά της Νίκης. Όπως φαίνεται, εμμέσως πλην σαφώς, ο Αχ. Χαραλαμπίδης, δηλώνει πως η Νίκη θα ευνοηθεί στο φετινό πρωτάθλημα λόγω Δαλούκα.
Ίσως όμως ο πρόεδρος των «Ποντίων» αγνοεί πως η Νίκη είναι το μόνιμο θύμα του διαιτητικού παρασκηνίου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και πως έχει αδικηθεί κατάφωρα δεκάδες φορές, δεχόμενη ανηλεή πόλεμο από τους διαιτητές. Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μιλώντας στην εκπομπή «ΑΡΕΝΑ» του «EUROPE ONE» τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο όμιλος έχει δυνατές ομάδες και πρέπει να προσέχουμε διαρκώς. Να είμαστε σοβαροί και να τα δίνουμε όλα. Τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο, όχι αλλού. Πρέπει όλοι να δίνουμε βάση σε αυτό και να μη στεκόμαστε στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, δεν ασχοληθήκαμε πέρυσι που πρώην διαιτητής είχε εμπλακεί σε ομάδα της κατηγορίας (σ.σ. Μάλαμας Τεβεκέλης στον Οδυσσέα Κορδελιού), ούτε φέτος που θα συμβεί το ίδιο με τον Γιώργο Δαλούκα στη Νίκη Βόλου».
  • Πηγή: mycitynet.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ