Αδικεί τον εαυτό του - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αδικεί τον εαυτό του

toυ συνεργάτη μας δημοσιογράφου
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Ο Ηρακλής μετά την χθεσινή του ισοπαλία έμεινε εννέα βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση όπου βρίσκεται η ομάδα του Τηλυκράτη, ο οποίος αύξησε την διαφορά στους 9 βαθμούς από τους κυανόλευκους μετά την χθεσινή του νίκη κόντρα στον Αετό Σκύδρας με 2-0. Μπορεί οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να είχαν ξανά τις ευκαιρίες και να φωνάζουν για δυο φάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Οικονόμο Τσαρισάνης,  αλλά αυτό που πλέον απαιτείται είναι τα αποτελέσματα και όχι  το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Γηραιός.
  Πλέον απέμειναν εννέα αγωνιστικές και  η σοβαρότητα και  η αποτελεσματικότητα είναι αναγκαίες ώστε ο Ηρακλής να προλάβει το τρένο της ανόδου ή των play off. Δεν φτάνει μόνο το καλό ποδόσφαιρο σε τέτοιες κατηγορίες και ειδικά όταν ο Ηρακλής αδικείται ,όχι για το σημερινό παιχνίδι που ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα αλλά και γιατί σε όλους τους αγώνες που έδωσε ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων , ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ, όμως μέχρι στιγμής η μπάλα τον προδίδει με τον χειρότερο τρόπο. Οι πολλές ευκαιρίες που κάνει ο Ημίθεος δεν καταλήγουν σε κάποιο γκολ, αντίθετα όμως σε τρεις αγώνες : Εθνικό Γαζώρου, Απόλλων Καλαμαριάς, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, οι προπονητές των τριών αυτών ομάδων δήλωσαν ότι  οι ομάδα τους στάθηκε αρκετά τυχερή που έφυγε με την ισοπαλία και ότι οι κυανόλευκοι αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση.
  Οι επόμενες εννέα αγωνιστικές θα κρίνουν αν ο Ηρακλής προλάβει τις θέσεις της ανόδου καθώς δεν ξέρουμε ακόμα αν και η τέταρτη θέση δημιουργεί προϋποθέσεις για μια θέση στα πλέι οφ καθώς ο Διαγόρας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Σίγουρα όμως τα αποτελέσματα κρίνουν και όχι το καλό ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ