- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


Σκοράρει ο Λαζαρίδης, κερδίζει ο ΑΡΗΣ....1-0...συνεχίζουμε..

Ο ΑΡΗΣ πήρε τους 3 βαθμούς  στο σημερινό παιχνίδι και συνεχίζουμε να είμαστε ζωντανοί κυνηγώντας τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στην πρώτη πεντάδα.Ο Καστίγιο μπορεί να "σίγασε" επιθετικά αλλά  ο Λαζαρίδης συνεχίζει να κάνει "του κεφαλιού του" αφού με δικό του πάλι γκόλ πήραμε 3 πολυπόθητους βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο δεν χρίζει ιδιαίτερες δάφνες, ήταν η χαρά του ύπνου, σε αυτό "βοήθησε" η διπλή αμυντική γραμμή της αντίπαλης ομάδας η οποία ταμπουρώθηκε στα καρέ της (ελπίζοντας σε κάποια καλή αντεπίθεση, αυτή ήταν η τακτική τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα) και η "σπιρτάδα" που θεωρώ ότι έλειπε απο την ομάδα τα πρώτα 38 λεπτά. Πέντε λεπτά πρίν το ημίχρονο έδειξε η ομάδα να συνέρχεται, λίγο με το δοκάρι του Παπαζαχαρία στο 39' και με το σουτ του Φατί στο 42'.
Ο Σολτάνι πήρε ακόμα μια ευκαιρία απο τον Μασάδο και όχι μόνο δεν την άρπαξε απο τα μαλλιά αλλα χάθηκε στην μετριότητα της ομάδας στο πρώτο μέρος. Καπετάνος και Γιαννιώτας ήταν οι δύο αλλαγές του Μασάδο που άλλαξαν άρδην την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. 
Με τον Παπαζαχαρία, έτσι όπως παρατάχθηκε ο ΟΦΗ, η όμαδα έχανε ένα δημιουργικό χαφ στο κέντρο και ο Καπετάνος ήταν πολύ καλός, μάλιστα θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ αν ήταν πιο προσεχτικός. Για τον Γιαννιώτα τι να πούμε, το παληκάρι μπαίνει μέσα και γυαλίζει το μάτι του, καθαρός "ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς". Χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Το θετικό είναι ότι ο Μασάδο στον πάγκο βρίσκεται σε εγρήγορση και μας έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ότι αν δεί οτι κάτι δεν του βγεί προσπαθεί να το αλλάξει γρήγορα (βλέπε αλλαγές Καπετανος-Γιαννιώτας).
Τώρα στην συνέχεια, αδιαπραγμάτευτη και η νίκη στο επόμενο εντός με τον Πανιώνιο. Το 1-1 στην Τρίπολη ήταν καλούτσικο αποτέλεσμα, παραμένει βέβαια δύσκολη η διεκδίκηση της 5αδας. Eξακολουθώ να πιστεύω ότι η μόνη μας ελπίδα, αφού περάσουμε και την Τρίπολη, είναι να τερματίσουμε στην 6η θέση και να ελπίζουμε σε τιμωρία της ΑΕΚ απο την ΟΥΕΦΑ.Υπενθυμίζω ότι και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΚ μας περνάει στα μεταξύ μας σκόρ. Τώρα, πόσο εκνευριστικό είναι να παλεύουμε πάλι με Τρίπολες, Καβάλες, Ατρόμητους, Λάρισες και Ολ. Βόλου για την είσοδο μας στην 5άδα είναι μια άλλη ιστορία που επιτέλους κάποτε πρέπει να μάθουμε και να παραδειγματιστούμε απο τα λάθη μας. Αλλά αν η ομάδα "αγρόν ηγόρασε" στον πρώτο γύρο....


---> Νίκη και στο μπάσκετ επι του Αμαρουσίου για τον Αυτοκράτορα με 69-90, δεν τιμάει τον σύλλογο να μεταφέρεται η αποστολή με πούλμαν στην Αθήνα και σε αυτό ήταν ξεκάθαρος αλλά και καυστικός στις δηλώσεις του ο Χρήστος Ταπούτος.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ