ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
Με αφορμή τα όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ θα ξαναπώ κάποια πράγματα για την πολιτεία και για την ασφαλή εκδήλωση ενός ποδοσφαιρικού θεάματος. 
ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε την συμβολή της στα παιχνίδια διότι η ανικανόνητα της εδώ και χρόνια στην ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού είναι γνωστή.Και όταν λέω η πολιτεία αναφέρομαι και στην αστυνομία. 

Έχω πει ξανά πως η αστυνομία δεν έχει θέση στα γήπεδα διότι στην Ελλάδα ο κόσμος δεν έχει μάθει να σέβεται τον ένστολο που υποτίθεται ότι προστατεύει τον πολίτη ειδικά ο οπαδός έχει μίσος απέναντί του. Άρα όταν θα δει αστυνομικό ο οποιοσδήποτε οπαδός σίγουρα θα αντιδράσει γιατί έτσι νοιώθει. 
Έτσι λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε το τι πρέπει να γίνει για να εξαλείψει η βία από τα γήπεδα.Βγάλτε την πολιτεία και την αστυνομία από τα γήπεδα και είναι ένα βήμα. Φυσικά σε όλο αυτό που γίνετε ευθύνη έχουν και οι παράγοντες. 

Ακούω να λένε όλοι πως πρέπει να κλείσουν οι σύνδεσμοι για να σταματήσουν τα επεισόδια. Μα οι παράγοντες των ομάδων όλοι μα όλοι είναι αυτοί που στηρίζουν και ενισχύουν τους συνδέσμους κάθε μέρα.Αφού από αυτούς εξαρτιόνται πως είναι δυνατόν να τους κλείσουν. 
Πως θα μπούνε στην διαδικασία να κλείσουν τους συνδέσμους όταν κάθε φορά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα οικονομικό ας πούμε στους πρώτους που απευθύνονται είναι οι οργανωμένοι.

Όταν θα πάνε να παίξουνε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι πρώτα στους οργανωμένους θα δώσουν εισιτήρια και μετά αν περισσέψουν παίρνουν και οι άλλοι. Για να τελειώνω και να μην σας κουράζω άλλο.
 Αν οι ομάδες δεν γίνουν ανεξάρτητες  οικονομικά να μην έχουν ανάγκη την πολιτεία και τους οργανωμένους δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν όλοι αυτοί και άρα δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε επεισόδια είτε υποκινούμενα από την ίδια την πολιτεία για διαφόρους λόγους είτε από οργανωμένους για προσωπικούς λόγους ή για αγωνιστικούς.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ