«Αν παίρναμε ότι δικαιούμαστε» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Αν παίρναμε ότι δικαιούμαστε»

Στην κούραση που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου, αν οι «πράσινοι» μπορούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν το ξέρω. Ελπίζω πως ναι. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι κατάκοποι. Υπάρχουν τραυματισμοί που μας υποχρεώνουν να μην χρησιμοποιήσουμε κάποιους ως το τέλος. Δεν ξέρω τι γίνεται με τους αντιπάλους μας. Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση γιατί τα πρώτα ματς δεν μας βγήκαν.
Επαναλαμβάνω όμως ότι ήμασταν πάντα καλύτερα. Σήμερα κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας και νικήσαμε. Στους προηγούμενους αγώνες αυτό δεν συνέβη. Αν και η ομάδα είναι κουρασμένη και πλέον ίσως δεν έχει καθαρό μυαλό, θα νικήσει όποιος έχει περισσότερη καρδιά, αντοχή και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι».
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Μπορώ να σχολιάσω και να πω ότι όπως το είδα, υπάρχει αμφιβολία. Κατά τη διάρκεια μεγάλου διαστήματος, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα, είχαμε παράπονα για ξεκάθαρες παραβάσεις. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον Κουίνσι απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο ματς στο πρωτάθλημα, που ο ΠΑΟΚ μας νίκησε 2-0, υπήρχε ένα αμφίβολο πέναλτι και μετά έγιναν πέναλτι στον Σαριέγκι και στον Μπιάρσμιρ. Τότε ο ΠΑΟΚ δεν διαμαρτυρήθηκε. Σε εκείνο το ματς εμε