Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου μετά τον αγώνα : - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου μετά τον αγώνα :

Μετά το τέλος του αγώνα με την Α.Ε.Π. Ηρακλής, ο προπονητής της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Σπύρος Μπαξεβάνος, έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Εύχομαι καλή συνέχεια στην Α.Ε.Π. Ηρακλής. Το σημερινό ήταν παιχνίδι δύο ομάδων, οι οποίες δεν αξίζουν να αγωνίζονται σε αυτήν την κατηγορία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό και για τους δυο μας, για τους δικούς μας στόχους και για τη συνέχεια. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια που απέμειναν έως τη λήξη του πρωταθλήματος. Θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας για τις δύο νίκες, ώστε να κυνηγήσουμε την είσοδό μας στα μπαράζ της κατηγορίας. Ελέγχαμε σε όλο το παιχνίδι την κυκλοφορία της μπάλας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν για μας καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου δεν παίξαμε καλά. Σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με ψηλά το κεφάλι και μαθαίνοντας κάποια πράγματα, που πρέπει»


Μετά το τέλος του αγώνα με την Α.Ε.Π. Ηρακλής, ο ποδοσφαιριστής της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστας Καραπατσακίδης, έκανε την εξής δήλωση:
«Είναι λυπηρό τέτοιες ομάδες σαν τις δικές μας να αγωνίζονται σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είδε θέαμα σήμερα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σήμερα υπερβάλαμε εαυτό, καθώς το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου ήταν αρκετά δύσκολο. Σημασία έχει η συνέχεια. Είτε υπάρχει κίνητρο είτε όχι, η νίκη είναι υποχρεωτική και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος, γιατί δε γνωρίζουμε τι πρόκειται να γίνει του χρόνου»

 http://www.apollonpontou.com/index.php?page=news_info&lang=1&p_id=2966&id=1000

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ