ηρακλης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ηρακλης


Πάει για τριπλό χτύπημα
του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
δημοσιγράφου
                   
Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για να κάνει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, με το όνομα του Χρήστου Κουτσοσπύρου να είναι ένα βήμα από την Μίκρα. Ο έμπειρος πρώην επιθετικός του Πιερικού είναι ένα βήμα πριν από την Μίκρα καθώς οι δυο πλευρές τα έχουνε βρει σε όλα και απέμεινε το οκ του 30χρονου στράικερ για να φορέσει τα κυανόλευκα.
  Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος είχε την περσινή χρονιά 24 συμμετοχές και 13 γκολ με την φανέλα του Πιερικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα


                             Κοντά και με Γιάννη Ναλμπάντη
                                  
Ο 27χρονος μέσος της Επανομής είναι στο στόχαστρο του Ηρακλή και μάλιστα οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στον οικονομικό τομέα. Ο πρώην μέσος του Αγροτικού Αστέρα και της Επανομής δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική καθώς το όνομα του Ηρακλή αλλά και βέβαια η ομάδα που δεν χρωστάει τίποτα.
  Ο Γιάννης Ναλμπάντης  φέτος με την φανέλα της Επανομής είχε 24 συμμετοχές και 4 τέρματα.


                                       
                           Κοιτάει και Δημήτρη Καραμανλή

     Ακόμα ένας μέσος έχει προταθείς το Ηρακλή και πρόκειται για τον Δημήτρη Καραμανλή ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με τα πράσινα χρώματα της Επανομής. Ο 25χρονος μέσος έχει 51 συμμετοχές στην Α' εθνική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ έχει φορέσει την φανέλα επίσης της Αναγέννηση Καρδίτσας (Β' Εθνική 15 συμμετοχές 1 γκολ),στον ΠΑΟΝΕ (Γ' Εθνική 31 συμμετοχές) και την περσινή χρονιά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ' εθνική 20 συμμετοχές 2 γκολ).


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ