το ρεπορταζ του ΗΡΑΚΛΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

το ρεπορταζ του ΗΡΑΚΛΗ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ



                            Τα λόγια να γίνουν πράξεις
               
Πλέον τα λόγια των πολιτικών ανθρώπων οι οποίοι προεκλογικά δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν τον Ηρακλή, πρέπει να γίνουν πράξη! Οι προεκλογικές δηλώσεις όπως ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα είναι καθαρά για εντυπώσεις και όχι για φυσικά για υλοποίηση αυτών.
  Μετά την ανάληψη καθηκόντων από δύο ανθρώπους της πόλης μας, των κ. Γ. Ιωαννίδη (Υφυπουργός Αθλητισμού) και Θοδωρή Καράογλου (Υπουργός Μακεδονίας Θράκης) πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της ομάδας του Ηρακλή. Αν όχι αυτοί οι κύριοι που είναι της Θεσσαλονίκης, τότε ποιοι;
  Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή δεν θα σταθεί με τα χέρια κάτω, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και επιπλέον οι νέες κινητοποιήσεις είναι προ των πυλών. Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σάββα και κ. Δημητρίου δείχνουν να είναι δηλώσεις μετάνοιας απέναντι στην καταφανέστατη αδικία που υπέστη ο Ημίθεος και πλέον όλα καταδεικνύουν ότι η περσινή κάθοδος των κυανόλευκων μόνο τυχαία δεν ήταν. Η μετάνοια όμως κύριοι δεν απαλύνει κανενός τον πόνο, μετά από δυο χρόνια ψυχολογικής πίεσης και κατάρρευσης, όταν βλέπει την ομάδα του να τερματίζει 10η στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και μετά από λίγους μήνες στην Δ’ Εθνική. Αυτό το "έγκλημα" κατά του Ηρακλή πολλοί  το θεώρησαν πλημμέλημα  για δικούς τους λόγους βεβαίως. Μην ξεχνάμε τη ψηφοφορία κατά του Ηρακλή στο Δ.Σ της Σούπερλιγκας πέρσι 14-1-1.
  Οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης στο πρόβλημα του Ηρακλή ήταν αδιάφοροι εκτός από 4-5 ανθρώπους οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε ο Σύλλογος στο θέμα αδειοδότησης, δυο από αυτούς είναι και οι. Καράογλου και Ιωαννίδης που πλέον έχουν τα σκήπτρα στα χέρια τους, επειδή ανέλαβαν υψηλές πολιτικές θέσεις. Δεν θα είναι χάρη στον Ηρακλή αν επανέρθει στην Σούπερλιγκα τώρα, αλλά αποκατάσταση του μέγα λάθος της ΕΠΟ και των οργάνων της. Η αλλαγή του νόμου για το θέμα της αδειοδότησης είναι η τεράστια ανακούφιση στην οποία απολαμβάνουν αρκετές ομάδες που εκπέμπουν "sos" επειδή ξέρουν ότι δεν θα υποβιβαστούν. Και τι έγινε που έχουν χρέη; Θα πέσει καμία ομάδα λόγω ελλιπέστατου φακέλου αδειοδότησης; Όχι, τότε γιατί κάποιοι φωνάζουν για αδικία ; Πέρσι αρκετές ομάδες χειροκρότησαν την κάθαρση του ποδοσφαίρου γιατί βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα και φέτος το χειροκρότημα έγινε πιο έντονο λόγω αλλαγής των νόμων. Γι αυτό κ Καράογλου και κ. Ιωαννίδη ο κόσμος ζητάει την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος του Ηρακλή και όχι χάρες. Το αυτονόητο και το δίκαιο ζητάει ο κόσμος , και όχι το ρουσφέτι!
  Ο κ. Καράογλου (Υπουργός Μακεδονίας Θράκης) σε γραπτή του δήλωση 15/06/12 http://bluearena.gr/index.php/diafora/2009-10-14-13-40-26/15872-oi-treis-desmeyseis-toy-karaogloy-gia-ton-irakli , δήλωσε: " μάχη μέχρι την δικαίωση ". Κ. Καράογλου πλέον τα λόγια να γίνουν πράξεις. Όπως ο κ. Καράογλου έτσι και ο. Ιωαννίδης πρέπει να αποκαταστήσουν την μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την κάθοδο του Ηρακλή. Πέρσι τέτοια περίοδο και οι δύο έδιναν τον δικό τους αγώνα, ο καθένας από την δική του πλευρά για τον Ηρακλή.
  Πλέον όμως έχουν την δύναμη, την θέση, την βούληση για να αποκαταστήσουν το μεγαλύτερο "σκάνδαλο " που έγινε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πράξεις και όχι με λόγια!
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ